Της… ανατροπής με νικητή τον Θερμαϊκό!

Το παιχνίδι των ανατροπών διεξήχθει στο «Κουκολίτισιος-Μουσιάρης» με τον Θερμαϊκό Στομίου να ανοίγει το σκορ, να μένει πίσω 3 – 2 και εν τέλει να κερδίζει με 3 – 4 στο φινάλε της αναμέτρησης.

Πρεμιέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκανε ο Θερμαϊκός Στομίου προσφέροντας μαζί με τον Τοξότη Λάρισας γκολ και θέαμα σε όσους επέλεξαν να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του 2ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας.

Το σκορ για τον Θερμαϊκό άνοιξε στο 25ο λεπτό ο Καρέτζος για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Αλίκο σε 1 – 1.

Οι Στομιώτες πήραν «κεφάλι» και πάλι στο σκορ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ρίζο Οικονόμου στο 55ο λεπτό.

Βρήκαν όμως απάντηση οι του Τοξότη με τον Τσακνάκη να σουτάρει πέφτοντας έξω από την μεγάλη περιοχή και να κερδίζει τον Δρυστέλλα στην αριστερή του γωνιά κάνοντας στο 71′ το 2 – 2.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι πήραν και προβάδισμα στην αναμέτρηση για πρώτη φορά στο 79′ με τον Νάτσιο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, οι οποίοι λίγο αργότερα… κόπηκαν!

Και τους έκοψε ο Ρίζος Οικονόμου στο 83′ με εύστοχο πέναλτι, το οποίο νωρίτερα είχε κερδίσει ο ίδιος, για το 3 – 3, με αυτήν να μην είναι και η τελευταία κουβέντα των φιλοξενουμένων.

Στο 89′ ο Ντίνος Ταπατάς μοίρασε… υπογλώσσια στους γηπεδούχους κάνοντας νέα ανατροπή του σκορ σε 4 – 3 από ασσίστ του Παπαχρήστου, διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό 3 – 4 για τον Θερμαϊκό Στομίου.

Οι Συνθέσεις

Τοξότης Λάρισας (Γιάννης Βαΐτσης): Βελησαρόπουλος, Τσίτσαβος (λ.τ. Τσακνάκης), Γκαλίτσιος, Παπαϊωάννου, Μελανός Ν., Λιάκος, Γαλάνης (Κανιούρας), Νάτσιος, Μελανός Γ., Αλίκο, Αθάνατος.

Θερμαϊκός Στομίου (Δημήτρης Αλεξίου): Δρυστέλλας, Αλεξίου, Δάλλας, Καρέτζος (46′ Χλωρός), Πολύζος, Οικονόμου Ρ., Τσερίκου Ντ., Παπαχρήστος, Ιορδανίδης (76′ Ταπατάς Ντ.), Ταπατάς Γ. (83′ Τοπάλης Αγγ.), Χαϊνταρλής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Σουπεκιώτης, Σιαπλούλης.