Τη Δευτέρα 24/07 η “πρώτη” του Απόλλωνα

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά τις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις
που πέρασαν άπαντες οι ποδοσφαιριστές μας, ξεκινάει την Δευτέρα (24/07) στo γήπεδο Φιλιππούπολης στις 18:30, με την επίσημη “πρώτη” της ομάδας, η προετοιμασία μας, ενόψει της συμμετοχής μας, στο πρωτάθλημα της Football League την αγωνιστική περίοδο 2017/18.

Ελπίδες και φιλοδοξίες για μια νέα απαιτητική χρονιά που ξεκινάει, πιστεύοντας όμως ακράδαντα, βάση της οργάνωσης και της μεθοδικής δουλειάς, να ανταποκριθούμε στους στόχους που έχουμε θέσει και να κρατήσουμε ψηλά το κύρος και την αξιοπρέπεια του λαρισινού ποδοσφαίρου, για άλλη μια φορά επάξια.

Σημειωτέον ότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (24/07) οι παίκτες μας θα περάσουν από το κατάληλο οφθαλμοιατρικό έλεγχο, την Τρίτη (25/07) από οδοντιατρικό, ενώ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει πελματογράφημα σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, από τον κ. Γιώργο Μπασδέκη.

Στην “πρώτη” του Απόλλωνα θα πάρουν μέρος οι 22 επαγγελματίες παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ μας, μέχρι τώρα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο “Χρυσός” Υποστηρικτής της ΠΑΕ, κ. Νίκος Τσόγιας θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, σε ταβέρνα στον Λόφο Φρουρίου.

– Εν τω μεταξύ ανακοινώνουμε επίσημα ότι ο κ. Βασίλης Νούσιος πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής αναλαμβάνει νέος μασέρ-κινησιοθεραπευτής στην ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία, σε ένα πολύ αίσθητο πόστο. Πιστεύουμε ότι οι γνώσεις και η συνέπεια που διαθέτει θα είναι “οδηγός” στην συνεργασία μας.