Τιμήθηκαν Αγοραστός, Καλογιάννης, Δημότσιος και Γκάγκας (Pics)

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου στον 48ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΛ στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, τιμήθηκαν κάποιοι άνθρωποι για τη προσφορά τους από τη διοργανώτρια αρχή.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ευάγγελος Γραμμένος βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για τη προσφορά του στον αθλητισμό και την ανακατασκευή των γηπέδων, ενώ επίσης τιμήθηκε και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης για τη συμβολή του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Παράλληλα με τιμητική πλακέτα βραβεύτηκε και ο διαιτητής, Δημήτρης Γκάγκας, όπου φέτος είναι η τελευταία χρονιά για τον ίδιο στο χώρο της διαιτησίας, καθώς μετά από δική του απόφαση, θα αποσυρθεί με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 19.

Τέλος βραβεύτηκαν από τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Λάρισας ο Περιφερειάρχης, κ. Αγοραστός για την ανακατασκευή του γηπέδου της Φιλιππούπολης καθώς επίσης και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημότσιος για τη προσφορά του στον Αθλητισμό του Νομού της Λάρισας.