Τι Σάββας ήταν αυτός, Θεέ μου…

Όσοι παραβρέθηκαν χθες στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση ΑΕΛ – Πανσσεραϊκός σίγουρα είπαν αρκετές φορές την ατάκα του σημερινού τίτλου του άρθρου μου.

Είδαμε έναν Σιατραβάνη ο οποίος έλυνε και έδενε εντός τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών, έναν Σιατραβάνη ο οποίος κατά την ταπεινή μου άποψη έχει μια μαγεία από τον τεράστιο Βασίλη Καραπιάλη.

Ντεμπούτο για την νέα χρονιά στο «ARENA» για τον Σιατραβάνη με γκολ και ασίστ. Τι άλλο ζητάς από έναν ποδοσφαιριστή στα 19 του;

Και δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και ο αέρας που είχε, ο τρόπος που διαχειριζόταν όλες τις επιθέσεις της ΑΕΛ, καθώς όλες περνούσαν από τα δικά του πόδια. Βέβαια σε αυτό βοήθησε και η αλλαγή προπονητή, γιατί από ότι φαίνεται ο Ουαλός τον πιστεύει και τον στηρίζει αφάνταστα σε σχέση με τους προπονητές των προηγούμενων ετών που τον είχαν σε «καραντίνα».

Η χθεσινή εμφάνιση, ήταν μια εμφάνιση, απάντηση σε όλους τους επικριτές του…

Μακάρι να συνεχίσει έτσι και σίγουρα θα μιλάμε για ένα παίκτη, μεγάλο κεφάλαιο στην ΑΕΛ.

Στην ερώτηση ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή της ΑΕΛ του φετινό καλοκαίρι νομίζω πως σας την έδωσε ο Σάββας Σιατραβάνης χθες.

Πάντως το όλο το θέμα θέλει σωστό χειρισμό και από τον ίδιο και από εμάς αλλά και από όλους εσάς. Να μην τον «φορτώσουμε» και στο τέλος τον «κάψουμε».

Ας μη χαθεί ακόμη ένα ταλέντο του Λαρισινού ποδοσφαίρου…