Τι sms στέλνουμε για σούπερ μάρκετ και περίπτερo

Σούπερ μάρκετ: Η απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει τεθεί σε ισχύ σε όλη την Επικράτεια έχει επηρεάσει και το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ…

Σε γενικό lockdown βρίσκεται η χώρα εδώ και τρεις εβδομάδες, με στόχο τον περιορισμό της γρήγορης εξάπλωσης του ιού που χαρακτηρίζει αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Όπως και την άνοιξη, από το Σάββατο 7/11 ισχύουν περιορισμοί στην κυκλοφορία των πολιτών, καθώς οι μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο για συγκεκριμένους λόγους.

Στην περίπτωση που οι πολίτες επιθυμούν να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ και περίπτερα πρέπει να αποστείλουν τον κωδικό 2 στο 13033.

Αναλυτικά η αποστολή των SMS στο 13033 λόγω του lockdown γίνεται ως εξής: X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας (όπου «Χ» ο αντίστοιχος κωδικός).

α καταστήματα τροφίμων (π.χ. super market, mini market, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), τα φαρμακεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων θα λειτουργούν έως τις 20.30.

– Ειδικά, για τις υπεραγορές τροφίμων (super market) και τα mini market διευκρινίζεται ότι μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες delivery και μετά τις 20.30 και έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

– Τα περίπτερα μπορούν να λειτουργούν καθ’ όλο το 24ωρο.

Πηγή: newsbomb

Δείτε επίσης:

Δόξα Δράμας: Λέει «όχι» στη βία κατά των γυναικών

Απόλλων Λάρισας: Μαζί για έναν κόσμο χωρίς βία…

Σύψας: Δεν έχουμε λάβει αίτημα έναρξης της SuperLeague 2

The post Τι sms στέλνουμε για σούπερ μάρκετ και περίπτερo appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com