Τμήματα υποδομής, ο μεγάλος και πιο σημαντικός στόχος του Ηρακλή Λάρισας!

Πέραν των καθημερινών προπονήσεων που έχει η ανδρική ομάδα του Ηρακλή Λάρισας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που θα βρει τον σύλλογο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (27/08) η παρουσίαση για τα τμήματα υποδομής και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομάδας, Λάμπρος Ιωακείμ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στις σύγχρονες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις «Football Park 4-4-2» την έναρξη και τις εγγραφές για τα τμήματα υποδομής της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022.

Ακόμη, έγινε η παρουσίαση του νέου χώρου με τον νέο χλοοτάπητα, την αίθουσα ενδυνάμωσης των ποδοσφαιριστών αλλά και η φιλοσοφία που έχει ο σύλλογος της Νεάπολης τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα του Ηρακλή δίνει καθημερινά μεγάλη βάση στα τμήματα υποδομής, εκεί που γίνονται συνεχώς προπονήσεις υπό το βλέμμα των προπονητών στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «Αλάνα» αλλά και «Football Park 4-4-2»!

Τον λόγο στην αρχή πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ που καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις τους δημοσιογράφους, ανέφερε τη φιλοσοφία που βαδίζει ο Ηρακλής Λάρισας και την ανοδική πορεία που έχει ο σύλλογος όπως και τη παρουσίαση των προπονητών που βρίσκονται στις ακαδημίες.

Στη συνέχεια, μίλησε ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας, Δημήτρης Καπετανόπουλος, με τον ίδιο που αναλαμβάνει από αυτές τις μέρες τον καινούργιο του ρόλο στους «κυανόλευκους», ενώ «έκλεισε» με τη παρουσίαση ο υπεύθυνος τμημάτων υποδομής, Θάνος Τριανταφυλλόπουλος με τον ίδιο να τονίζει τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις τάξεις του συλλόγου από τα μικρότερα τμήματα υποδομής και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να φθάνουν στην ανδρική ομάδα!

Όσον αφορά τους προπονητές της ακαδημίας, υπεύθυνος τμημάτων είναι ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος που βρίσκεται και στα τμήματα Κ16 και Κ13, Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Δημήτρης Καπετανόπουλος που παράλληλα θα έχει και το τμήμα της Κ14, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Πέτρος Καραναστάσης.

Επιπρόσθετα, ο Περικλής Κουτσοπάγος βρίσκεται στα τμήματα Κ8 και Κ12, ο Γιάννης Χρηστίδης στα τμήματα των Κ10 και Κ12 και ο Στέλιος Μπαχτσιβάνος προπονητής στα τμήματα των Κ18 και Κ10.

Τέλος, στο προπονητικό τιμ βρίσκεται και η Ασπασία Τασιώνα που αναλαμβάνει τόσο το τμήμα της Κ6 όπως και τη γραμματειακή υποστήριξη του συλλόγου…