Τον έβαλε σε τροχιά ανόδου ο Γκαντούνας!

Ο Κεραυνός Δρυμού ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 16ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας, κερδίζοντας με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0, τον Εθνικό Ολύμπου, προσπερνώντας τον στον βαθμολογικό πίνακα.

Στην δεύτερη θέση του Ομίλου και στο +2 από τον Εθνικό Ολύμπου, βρίσκεται πλέον μετά την νίκη του επί του Εθνικού Ολύμπου, ο Κεραυνός Δρυμού που σε ένα παιχνίδι “do or die” η ομάδα του Φάνη Τσέλιου κατάφερε με το ένα και μοναδικό τέρμα του Γιώργου Γκαντούνα, να πάρει το τρίποντο που έθεσε την ομάδα σε τροχιά ανόδου.

Με τη νίκη του αυτήν ο Κεραυνός Δρυμού πέρασε στην δεύτερη θέση του 2ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας με τους 37 πόντους να τον θέτουν μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή και την πρωτοπόρο, Συκέα. Στον αντίποδα ο Εθνικός Ολύμπου έμεινε εκτός δυάδας (35 βαθμούς), βλέποντας την Αναγέννηση Ευαγγελισμού (32 βαθμούς) να πλησιάζει από κάτω απειλητικά.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Γιώργος Γκαντούνας που με ένα σουτ στη κίνηση μετά από ωραία προσωπική ατομική του ενέργεια, κέρδισε τον αντίπαλο κίπερ και διαμόρφωσε από το πρώτο κιόλας μέρος το τελικό σκορ του 1 – 0.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Δρυμού (Φάνης Τσέλιος): Ρουμπιές Αν., Ζιάρρας Β., Κουτσογιάννης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Τριανταφύλλου Θ. (70′ Καραποστόλης), Γκαντούνας Γ., Δρυστέλλας Αν., Γαλανός (50′ Καλτέκης), Μπούτλας, Μπαργιάννης (80′ Ζιώγας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Ντίνου, Κουβατάς.