Τον βγάζει… «off»

Η Ακαδημία Φαρσάλων νίκησε με 1 – 0 τον Παναγροτικό Νίκαιας και τον έβγαλε εκτός της θέσεως που οδηγεί στα μπαράζ.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Νίκαιας, είδε την Αναγέννηση Φαρσάλων να του παίρνει τη 2η θέση στη προτελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος και τώρα θέλει «στραβοπάτημα» της Αναγέννησης στη τελευταία αγωνιστική και ταυτόχρονα νίκη για να πάρει τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού δεν υπήρχαν φάσεις για καμία από τις δύο πλευρές και έτσι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων χωρίς να έχουμε σκορ.

Στην «επανάληψη» τώρα, τα πράγματα έγιναν αρκετά δύσκολα για τον Παναγροτικό Νίκαιας στο 71ο λεπτό. Όταν ο Χρήστος Δημόπουλος που είχε περάσει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό η Ακαδημία Φαρσάλων, επιτέθηκε και… δικαιώθηκε. Καθώς στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Παπαγεωργίου έκλεψε τη μπάλα στον χώρο του κέντρου, έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 1 – 0!

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Άρης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Σπυρόπουλος, Δημακόπουλος, Γιαννούλας, Ζαφειρούλης (60′ Αλεξίου), Καψιώχας, Μησαηλίδης, Τσιτσιφλής, Χρόνης (65′ Παπαγεωργίου), Ζησόπουλος, Παπακωνσταντίνου.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Γρηγορίου, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Νικογιάννης, Τσούλκας (60′ Δημόπουλος), Τσούντζουρας (46′ Φουρίκης), Ξιώνης, Γκατζούλης, Παπακώστας, Γελαλής (52′ Ολομάνι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Δρυστέλλας, Γούλας, Δημεράς.