Τον κέρδισε και τον έφθασε…

Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ανάβρα στην έδρα του Μελισσοχωρίου, όπου για τη 17η αγωνιστική επικράτησε του Αστέρα με 2 – 0.

Η Προοδευτική λοιπόν και η ομάδα του Γιώργου Λυκοκώστα μετά και τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΠΣΛ, κέρδισε και πάλι το σύνολο του Σπύρου Μούτσιου για τον θεσμό αυτή τη φορά του πρωταθλήματος.

Έτσι, η Ανάβρα έφθασε τους είκοσι επτά βαθμούς και έπιασε στην έβδομη θέση τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, με τις δύο ομάδες όπου κι έχουν τους ίδιους βαθμούς.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Αγγελούλης στη προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα από το χώρο του κέντρου του Μελισσοχωρίου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τάσου Κουκούτση και η Ανάβρα πήρε «κεφάλι» στο σκορ.

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αντώνης Γκαραλιάκος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και με το 0 – 2 να γίνεται γεγονός με πλασέ μετά από ωραία προσπάθεια του Γιώργου Καραντώνη, η ομάδα του Γιώργου Λυκοκώστα πήρε σκορ ασφαλείας ενόψει και της συνέχειας του αγώνα.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά το σκορ, παρά τις προσπάθειες που είχαν οι δύο ομάδες και η νίκη ήρθε για την Ανάβρα όπου έφθασε και το Μελισσοχώρι στον πίνακα της βαθμολογίας μετά και το πέρας της 17ης αγωνιστικής.

Οι Συνθέσεις

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης Β. (77′ Σδράλης Αλ.), Μπιρόλ, Αγγελούλης, Μαλαχτάρης, Μανακούσιος, Χαρούλης, Καραπέτσας (72′ Διαμαντής), Ζαφειρίου (85′ Δανιλούλης), Νούσιας, Λιντέρης.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Φιλοκώστας, Τζιάφος (30′ λ.τ. Μπρούσι), Αποστόλου (75′ λ.τ. Καρβουνιάρης), Τζαβέλλας, Ντόντος, Ριζούλης (60′ λ.τ. Τσαγγαλάς), Καραντώνης, Γιαννουλέας, Κορδαλής, Γκαρλιάκος, Παπαδόπουλος (82′ Μπαφίλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Πάλλας, Τέγος Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...