Τον κέρδισε και τον προσπέρασε!

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε ο Τοξότης Λάρισας, μιας και επικράτησε του Αετού Αετολόφου με σκορ, 3 – 0!

Η ομάδα του Γιάννη Βαΐτση υποδέχθηκε στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης» την ομάδα του Χρήστου Φιλίππου και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Έτσι, ο Τοξότης Λάρισας έφθασε τους δέκα βαθμούς και βρίσκεται στο μείον πέντε από την πρώτη θέση που μοιράζονται τρεις ομάδες, ενώ ο Αετόλοφος έμεινε στους εννέα βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τρία γκολ των Τσάλαβου, Κιόση και Νάτσιου να φθάσουν στην νίκη με το τελικό σκορ, 3 – 0.

Από την πλευρά του, οι άνθρωποι του Αετολόφου εκφράζουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ. Κακάνη και των βοηθών του στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Τοξότης Λάρισας (Γιάννης Βαΐτσης): Βελησσαρόπουλος, Τσίτσαβος, Αθάνατος, Τραχανάς, Λιάκος, Γαλάνης (75′ Καπούτσι), Παπατζίκος, Μπαλαής (75′ Παπαϊωάννου), Κανό (46′ λ.τ. Κιόσης), Νάτσιος, Τσάλαβος (55′ λ.τ. Αλίκο).

Αετός Αετολόφου (Χρήστς Φιλίππου): Ζέικος, Τζουβάρας, Χαλδούπης (70′ Ηλιάδης), Μάνος, Παντελιάδης, Ιμπρούσι, Καψάλης Γ. (46′ Κασίδας), Μάντσε, Ντελής, Καψάλης Π. (60′ Αργυρούλης), Εστιμπάρ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Γρηγοριάδης, Κυρίτσης.