Τον κρατάει στο ARENA ο Κούγιας!

Τον Σεϊρού Γκιουρασί έχει βάλει στο “μάτι” ο Άλεξης Κούγιας από την Εθνική Γαλλίας Under 19, θέλοντας να τον υπογράψει μάλιστα πριν αποχωρήσει από την χώρα μας!

“Ζωγραφίζει”… ο Joker!

Ο Σεϊρού Γκιουρασί είναι ο παίκτης που άρεσε στον Αλέξη Κούγια κατά την διάρκεια του αγώνα Ουκρανίας – Γαλλίας, με τον “έγχρωμο” επιθετικό να σκοράρει κατά των Ουκρανών και να είναι εκείνος ο οποίος έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση των “τρικολόρ” στα ημιτελικά.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες από τα… αποδυτήρια των Γάλλων, έχει γίνει ήδη η κρούση στον υψηλόσωμο επιθετικό της Λαβάλ για τον δανεισμό τουλάχιστον για μια αγωνιστική περίοδο, με τις προθέσεις του επιθετικού να είναι άγνωστες έως στιγμής.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει γεννηθεί στις 12 Μαρτίου του 1996 στην Αρλ της Γαλλίας βλέποντας στα 19 του τον κόσμο από το 1.87. Μάλιστα στα προκριματικά του Euro σε 3 συμμετοχές πέτυχε ισάριθμα τέρματα έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον ήδη της Λιλ, που θα αποτελέσει και το εμπόδιο στην μετακίνηση του στον… θερμό κάμπο.

Εάν λοιπόν όλα πάνε καλά, ο Γάλλος παικταράς θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφική κίνηση της εποχής διοίκησης Κούγια, μετά και τον Τάσο Κυριάκο.

* Το παραπάνω κείμενο ανήκει στην σφαίρα μίας φανταστικής μεταγραφολογίας… στο μυαλό του Joker!