
Τον πήρε από το χέρι ο Βασίλης Τσιαγκούλης!
Τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας πέτυχε ο Α.Ο. Χειμαδίου, κερδίζοντας με 3 – 1 τον Κεραυνό Παραποτάμου σε μια νίκη – παράσταση για έναν ρόλο. Ρόλο τον οποίο είχε ο Βασίλης Τσιαγκούλης που σημείωσε και τα τρία τέρματα της νίκης των “ερυθρόλευκων”.
Αυτήν ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στη σεζόν για τον Α.Ο. Χειμαδίου που έφτασε τον Κεραυνό Παραποτάμου στους έξι βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.
Ο Βασίλης Τσιαγκούλης έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Χειμαδίου στο 19ο λεπτό, οδηγώντας την στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ του Χειμαδίου, σκορ.
Στην επανάληψη και στο 61′ ο Κεραυνός Παραποτάμου ισοφάρισε το παιχνίδι χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Λένα, για να δώσει την λύση στους γηπεδούχους στο 81ο λεπτό και πάλι ο Βασίλης Τσιαγκούλης, ο οποίος τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε χατ – τρικ, “κλειδώνοντας” τη νίκη για τους γηπεδούχους.
Από πλευράς φιλοξενουμένων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο αρχηγός Σωτήρης Χατζής στο 86ο λεπτό για εξύβριση Θείων και κινδυνεύει με βαριά “καμπάνα”, όντας αρχηγός των φιλοξενουμένων.
Οι Συνθέσεις
Α.Ο. Χειμαδίου: Μεϊμάρογλου, Λανάρας (65′ Δημάκης), Ζαϊρές, Γκανάτσιος, Τόπης, Γκρέτσης, Νούσιος, Βλαχογιάννης (82′ Ράπτης), Γκόλαντας, Τζιούρας, Τσιαγκούλης Β. (90′ Λιόγκας).
Κεραυνός Παραποτάμου (Μανώλης Γαραζανάκης): Φαρμάκης, Γραβάνης (66′ Στογιάννης), Αβέλλας Ν., Κίκε, Τζόγκας, Πάσχος, Κορδέλας, Κυρίτσης (46′ Αβέλλας Γ.), Τσιντώτας (90′ Μπουφίκος), Χατζής, Λένας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Νάτσης, Κυρατσούλης