Τον τιμώρησε ένας πρώην… «πράσινος»

Τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ και τους «16» πήρε ο ΠΟΕ αφού ήταν ο νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Το συγκρότημα του Ζήζη Ζιάγκα χάρη στο τέρμα του Βαγγέλη Ζηρδέλη στο 36′, επικράτησε των «πρασίνων» του Κώστα Κατσάρα και πήρε τη πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση.

Λίγο πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, με τον Βαγγέλη Ζηρδέλη και πρώην παίκτη του Οικονόμου να βρίσκει δίχτυα με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων.

Αμφότερες οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες στην επανάληψη της αναμέτρησης στο γήπεδο της Ελασσόνας, ωστόσο το 1 – 0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Νίτσα και ο ΠΟΕ πήρε μία πανάξια πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ!

Οι Συνθέσεις

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Συνάπαλος, Μάντζαρης, Κυρίτσης, Ζηρδέλης (73’ Μπαρλαγιάννης), Ματούλας (88’ Καλύβας), Καραγκούνης (83’ Λαγιοκάπας).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Περτζιόνι, Μπουμπουνάρας (66’ Δραχαλίβας), Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούτζος (76’ Γανός), Χατζής (59’ Μιφτάρι), Καραλούλης (46’ Μουλτσιάς), Ντούφας, Χάμος, Γκαμπέτας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Μάνος, Στάικος.