Τοξότης έτοιμος για… όλα!

Την ευκαιρία να περάσει στη πρώτη θέση του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας έχασε η Αναγέννηση Καλοχωρίου, χάνοντας με 1 – 0 στο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης» από τον Τοξότη Λάρισας, ο οποίος πλέον μπαίνει για τα καλά στο «κόλπο» της τρίτης θέσης.

Η ομάδα του Καλοχωρίου γνώριζε πως στο ημίχρονο ο πρωτοπόρος Ηρακλής Χάλκης έχανε στην έδρα του με 2 – 0 από την Ανθούπολη και πως αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές, παρόλα αυτά οι «βυσσινί» του Γιώργου Νούσιου δεν κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι με τον Τοξότη Λάρισας, χάνοντας με 1 – 0.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 79ο λεπτό ο Γιώργος Μελανός ο οποίος πρώτα σημάδεψε το δοκάρι πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα του Καλοχωρίου, πετυχαίνοντας ένα όμορφο τέρμα για λογαριασμό του Τοξότη, ο οποίος με τη νίκη του αυτή «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση με 23 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου ευχαριστεί τους γηπεδούχους για τη φιλοξενεία και τις συγχαίρει για τη νίκη τους στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): σΝικόλι, Μελανός Ν., Γκαμπούρας, Τσουμάνης, Γκουσγκούνης, Τσακνάκης (64′ Αλίκο), Παπατζίκος (87′ Τσίτσαβος), Λιάκος, Κανιούρας (72′ Τσάλαβος), Βαλαής, Μελανός Γ.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Νούσιος): Τριανταφύλλου Θ.Ηλ., Παναγιωτίδης, Γκόγκος (75′ Τριανταφύλλου Θ.Ι.), Λούγκος, Μπαλοδήμος, Νούσιος Γ.Α., Δούρος, Νούσιος Γ.Β., Τσαγκούλης, Λίταινας (63′ Ντανίκας), Μπράτσια.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Τζιμούρτος, Καϊμακάμης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...