
Τοξότης τεσσάρων αστέρων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα ο Τοξότης Λάρισας, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου επικράτησε του Μαρίνου Αντύπα με σκορ 4 – 1.
Ο αγώνας έγινε σε ένα βαρύ τερέν, στο Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης, αλλά… αποζημίωσε με πέντε γκολ τους θεατές. Ήταν η πρεμιέρα του 26χρονου Φίλιππου Θεοχαρίδη στον πάγκο του Τοξότη, ο οποίος είδε τους παίκτες του αρκετά γρήγορα, στο 12’ να ανοίγουν το σκορ με ωραίο σουτ στην κίνηση του Γιώργου Μελανού.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προς στιγμήν στο 16’, όμως στο 25’ ο Τσάντζαλης έβαλε και πάλι μπροστά τον Τοξότη στο σκορ. Γκολ… «ποίημα» πέτυχε ο Μπαλαής στο 33’ με σουτ από τα 40 μέτρα που κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Μαρίνου Αντύπα, ενώ επίσης εξαιρετικής εκτέλεσης ήταν και το τέταρτο τέρμα του Αλίκο στο 50’.
Τα Γκολ
1 – 0 12′ Μελανός.
1 – 1 16′
2 – 1 25′ Τσάντζαλης.
3 – 1 33′ Μπαλαής.
4 – 1 50′ Αλίκο.
Η Σύνθεση
Τοξότης Λάρισας (Φίλιππος Θεοχαρίδης): Ράιδος, Τσαντζάλης (55′ Πατέρας), Γκαμπούρας, Λιάκος, Σπηλιώτης, Μπαλαής (77′ Ζιάκας), Τσακνάκης, Παπατζίκος (40′ λ.τ. Μόσιος), Κιόσια (77′ Καντώνιας), Μελανός, Αλίκο (77′ Μπάρδας).
Διαιτητική Τριπλέτα
Δίχρης, Τάνας, Μπελμεζά.