Τουντζιάρης: Ποιοι αποφάσισαν Γ΄ΕΠΣΜ και Ηρακλή, έγιναν πράματα και θάματα!

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ηρακλής στην κατώτερη κατηγορία του τοπικού Πρωταθλήματος

Κατηγορηματικά αντίθετος στην προοπτική συμμετοχής του Ηρακλή στην Γ’ ΕΠΣΜ εμφανίστηκε στο Metropolis 95.5 ο Φάνης Τουτζιάρης.

Ο βετεράνος άσος του Ημίθεου μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και τόνισε ότι εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο ο Ηρακλής θα κινδυνέυσει με αφανισμό από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Επίσης αναρωτήθηκε ποιοι πήραν την απόφαση συμμετοχής της ομάδας στην κατώτερη κατηγορία του τοπικού Πρωταθλήματος και δήλωσε ότι είναι απαραίτητη η συναίνεση του κόσμου του Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάνης Τουτζιάρης:

«Δεν υπάρχει σοβαρότητα σε αυτό το θέμα. Ψάχνουμε όλο το καλοκαίρι να βρούμε λύσεις. Ξεκινήσαμε από την Α’ Εθνική με τον Βόλο και τον Μπέο, μετά πήγαμε στη Β’, στη Γ’, στη Δ’ Εθνική. Αν είχε προχωρήσει η υπόθεση του Ηρακλή Αμπελοκήπων τώρα θα είχαν όλα λυθεί. Δεν είναι δυνατόν ο Ηρακλής να παίζει όπως μια ομάδα που μόλις τώρα ιδρύεται. Θα γίνει κάτι χειρότερο από τον Αθηναϊκό που εξαφανίστηκε από τον χάρτη. Ποιοι το αποφάσισαν να κατέβει ο Ηρακλής στη Γ’ ΕΠΣΜ; Έγινε συνέλευση για να ερωτηθεί ο κόσμος; Από την ώρα που τέλειωσε το Πρωτάθλημα έπρεπε να γίνει γενική συνέλευση και να ληφθούν αποφάσεις. Τώρα λένε θα κατεβούμε στην τάδε κατηγορία. Πώς θα γίνει αυτό; Ρωτήθηκε ο κόσμος του Ηρακλή, να δούμε τι θέλει; Ή τι δυνατότητες έχει;

Εγώ ήμουν αντίθετος στη συμμετοχή του Ηρακλή σε μικρή κατηγορία. Εντούτοις, κάτι έπρεπε να γίνει για να κατέβει η ομάδα κάπου. Η συντονιστική επιτροπή του Ηρακλή, στην οποία μετείχε και ο πρόεδρος του ΓΣ πήρε την απόφαση να πάρουμε μια ομάδα. Την τελευταία στιγμή είπαν “όχι”. Είναι δυνατόν το βράδυ να λέμε ότι κατεβαίνει η ομάδα και το άλλο πρωί το αντίθετο;

Μετά την αποχώρηση του Ρέμου έχουν γίνει πράγματα και θάματα στον Ηρακλή. Αν πηγαίναμε από τότε σε ένα καθαρό ΑΦΜ θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Θα ερχόταν κόσμος στο γήπεδο, και έτσι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να έρθει και ο επενδυτής. Ο επενδυτής δεν έρχεται όταν βλέπει ότι δεν υπάρχει τίποτα. Και πολύ φοβάμαι ότι θα έχει θέματα ο Ηρακλής σε ό,τι αφορά τη Μίκρα, τους Χορτατζήδες κλπ. Όταν μια ομάδα βρίσκεται στην αφάνεια, όλα αφανίζονται».

The post Τουντζιάρης: Ποιοι αποφάσισαν Γ΄ΕΠΣΜ και Ηρακλή, έγιναν πράματα και θάματα! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...