Τους “χώρισε” ο Άγγελος Ρακίπι

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην Αναγέννηση Πυργετού, μιας και οι “βυσσινί” του Κώστα Μαλλιάρα επικράτησαν εκτός έδρας στα παράλια του Στομίου, του ομώνυμου Θερμαϊκού με 1 – 0. “Δράστης” του “διπλού”, ο Άγγελος Ρακίπι!

Μπορεί να έχασε από τον Όλυμπο Γόννων την προηγούμενη αγωνιστική στο “σπίτι” της, η Αναγέννηση Πυργετού έβγαλε όμως “διπλό” στο Στόμιο, χάρις στο ένα και μοναδικό τέρμα του Άγγελου Ρακίπι, βάζοντας τέλος στο σερί τριών νικών του Θερμαϊκού του Γιώργου Σκρέτα, αφήνοντας τους, στους δέκα βαθμούς και μακριά από τις προνομιούχες θέσεις.

Από την άλλη, η ομάδα του Πυργετού με τους 15 βαθμούς, απέχει μόλις δύο πόντους από την 4η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Άγγελος Ρακίπι στο 65ο λεπτό με σουτ έξω από τη περιοχή, τη στιγμή όπου οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους με τον Κώστα Αλβανό, να μην μπορεί να πανηγυρίσει κάποιο τέρμα στα τετ – α – τετ που είχε την ευκαιρία, απέναντι από τον Μπονόμι.

Οι Συνθέσεις

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Δάλλας, Οικονόμου Ρ., Τοπάλης, Θεοδώρου, Σελήνης Δ. (82′ Οικονόμου Χρ.), Χατζηλιόντας, Πικούλης, Τσερίκου Ντ., Πολύζος (Τσερίκου Α.), Αλβανός (80′ Γιάνναρος).

Αναγέννηση Πυργετού (Κώστας Μαλλιάρας): Μπονόμι, Περκέτσι, Κούμε, Καμάμι, Κατσιάβας, Δόνος, Μπούζο, Ρακίπι Ν., Πουρλιώτης, Ρακίπι Αγγ., Σούπας (Καζαντζής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Κουιμτζής, Γκουγκότης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...