Του έδωσε τους τρεις βαθμούς ο Χατζηλιάδης!

Στη τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας που ήταν στο Μελισσοχώρι απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, είχε σκοράρει ο Σάββας Χατζηλιάδης για το Μαυροβούνι, παιχνίδι που ήταν και το τελευταίο για το 2018, αφού έγινε το απόγευμα της 15ης Δεκεμβρίου.

Στην 15η αγωνιστική και στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος ο Σάββας Χατζηλιάδης βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και με 1 – 0 το Μαυροβούνι επικράτησε της Νεάπολης στο γήπεδο του, με αυτή να καταγράφεται και ως πρώτη νίκη για το νέο έτος!

Οι «πετεινοί» λοιπόν που μεσοβδόμαδα έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Λάζαρο Αγγλόπουλο, κέρδισαν με 1 – 0 τη Νεάπολη και έφθασαν τους είκοσι επτά βαθμούς. Αντίθετα, η ομάδα της Νεάπολης που προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα, δεν τα κατάφερε και έμεινε στους έντεκα βαθμούς και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με τη συμπλήρωση λοιπόν μισής ώρας αγώνα, το Μαυροβούνι ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, αφού ο Σάββας Χατζηλιάδης βρέθηκε τη κατάλληλη στιγμή στη σωστή θέση και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1 – 0 μετά από έξοχη πάσα του Νίκου Μπατζέλα.

Προς το φινάλε ο Νίκος Μανώλης βρέθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μαυροβουνίου και με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Δημήτρη Μαγαζιώτη σε εκπληκτική απόκρουση στο «Γ» της εστίας κι ενώ η μπάλα οδηγούνταν προς τα δίχτυα των γηπεδούχων…

Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Ντελέζου αφού τίποτε δεν άλλαξε στη συνέχεια του αγώνα και το Μαυροβούνι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Χρήστος Μαντζαφούλης): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Κολιοφούτης, Νότας, Τατσέλος, Μπατζέλας Ν., Τριάντης (70′ Αρσένης Δ.), Βούκουτος (72′ Μπάγκας Αρ.), Σπανός, Χατζηλιάδης (88′ Βαλώζος).

Νεάπολη Λάρισας: Παπαναστασίου, Μπαλαούρας, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ. (80′ Κολομητρούσης), Συγκούνας, Μπουχλαριώτης, Μπούνα, Μπάρδας, Μανώλης, Γαρυφαλλόπουλος, Δαλαμπύρας (65′ Θεοχαρούλης Άκ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Μάνος, Μπουρονίκος.