Το έκρινε από την άσπρη «βούλα» ο Θέμης Παιδής!

Τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας πανηγύρισε ο Απόλλων Γαλήνης, καθώς κέρδισε με 1 – 0 την Αναγέννηση Φαρσάλων εκτός έδρας!

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Νίκου Θεοχαρόπουλου συνεχίζει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για το συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου πέτυχε στο 85ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Θέμης Παιδής, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ντούλια.

Οι δύο ομάδες απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Ζαγγανά, Σαλή και Μισαηλίδη για την Αναγέννηση, ενώ από πλευράς Απόλλωνα Γαλήνης οι Γκαραβέλης, Παιδής και Ντούλια είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν γκολ στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Γιαχνής, Μπουλάρι, Μπανιάς, Π. Δημουλάς, Τσακαβίτης, Δ. Δημουλάς (65′ Θεοχαρόπουλος), Πατσιούρας, Μισαηλίδης, Ζαγγανάς, Σαλής

Απόλλων Γαλήνης (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Σβάρνας, Γκέκας Β., Ζυγούρης, Ζυγογιώργος, Γκρίτζιας, Βασιλειάδης, Κιούσσης (70′ λ.τ. Καψαλός), Γκουτσιούδης, Ντούλια (75′ λ.τ. Περδικούλης), Γκαραβέλης (30′ λ.τ. Γκέκας Δ.), Παιδής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δεληγιάννη Αλ., Μπούτος, Γούλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...