Το έκρινε ο… Καρακώτσογλου!

Με τον Καρακώτσογλου να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το Ελευθεραί πανηγύρισε τη νίκη με 1 – 0 με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

Στο πρώτο ημίχρονο παρά τις προσπάθειες των παικτών, καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και να πάρει το προβάδισμα. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων χωρίς σκορ στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο φαινόταν πως το ματς θα κρινόταν στο γκολ και σε αυτόν που το ήθελε πιο πολύ. Εν τέλει αυτοί που κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη ήταν οι γηπεδούχοι, καθώς στο 72ο λεπτό ο Καρακώτσογλου με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στο Ελευθεραί!

Τα Γκολ

1 – 0 72′ Καρακώτσογλου.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Ελευθερών (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Μιχαλόπουλος, Δολιάνης, Ντουρουντάκης, Χλόπτσιος, Τσιάμης, Βασιλείου, Καρακώτσογλου (76′ Τόλλιας), Μακρίδης, Θεοδώρου, Οικονόμου.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Γκουνάρας Χρ., Θεοχαρούλης (56′ λ.τ. Σελήνης), Ζαχόπουλος (76′ λ.τ. Ραντάτσι), Αντωνιάδης, Πέτσας, Γάτος (88′ λ.τ. Καναβός), Αργυρακούλης, Τασιόπουλος, Γκουνάρας Στ., Σκέγια.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Μάνος, Σκριάπας.