Το έκρινε ο Κολιός…

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο του Βλαχογιαννίου έφυγε το Κιλελέρ, καθώς κέρδισε τη Δόξα με 1 – 0 χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Κολιού στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα των Φώτη Πλίτση – Γιάννη Βαΐτση μετά τη πρόκριση εκτός έδρας απέναντι στον Ιπποκράτη, πήρε και την εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Βλαχογιάννι κι έτσι έφθασε τους είκοσι τρεις πόντους στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, η Δόξα του Νίκου Φακίτσα παρέμεινε στους δέκα εννέα πόντους μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Το μοναδικό τέρμα που σημειώθηκε στο ματς ήρθε στο 43′ και ήταν για το Κιλελέρ. Ο Θανάσης Αργύρης έκανε τη σέντρα από τα πλάγια και ο Βαγγέλης Κολιός που είχε προωθηθεί στην άμυνα του Βλαχογιαννίου, κέρδισε τον Βαγγέλη Παπαϊωάννου κι «έγραψε» το 0 – 1 για το Κιλελέρ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φθάσουν στα αντίπαλα καρέ με προσπάθειες τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια, όμως οι ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δύο πλευρές με το 0 – 1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Φακή.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας (72′ Μητούλας), Αθανασούλης, Δραγατζίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος, Κοντοθανάσης, Βίδρας (60′ Λάκης), Τσανάς, Αλεξίου.

Α.Ε. Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης – Γιάννης Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Μουρατάι, Κολιός, Παλάσκας, Καρακάνος, Αργύρης, Λαβαντσιώτης (72′ Παπαγιαννούλης), Καρβούνης (90’+2′ Αρσενόπουλος), Παπαχρήστος (88′ Φορτομάρης), Ξηροκώστας (78′ λ.τ. Κουσιώρας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Παραφέστας, Δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...