Το έκρινε ο Λιάκος

Ο Λιάκος σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και η Δόξα Βλαχογιαννίου επικράτησε με 1 – 0 της Δόξας Βαλανίδας, εξασφαλίζοντας μια θέση στη συνέχεια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να βρουν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου ο Τόλης Λιάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Βλαχογιαννίου. Με το γκολ αυτό να χωρίζει τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους, με σκοπό να φτάσουν στην ισοφάριση. Όμως η Δόξα Βλαχογιαννίου δεν άφησε τους αντιπάλους τους να φτάσουν με ιδιαίτερες αξιώσεις μπροστά από την εστία τους. Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, να βρίσκει τους φιλοξενούμενους νικητές.

Τα Γκολ

0 – 1 22′ Λιάκος.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Μελετιάδης, Βαρσάμης, Μηλίτσης, Μαβίδης, Τέλιος Ι.Γ., Καρβέλης, Θάνος, Ντούντι, Ρακιντζόγλου, Παλάντζας, Σταυράκης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Παπαϊωάννου, Παπανικολάου, Νεχίπ, Πέτρου, Κυπαρίσης, Γκουρομπίνος, Λιάκος, Λάκης, Φακίτσας, Δούκας, Πέτρου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σκάρπας, Γουλάς, Τσακνάκης.