Το έκρινε ο Σιάτρας

Χάρη σε γκολ του Δημήτρη Σιάτρα στο 69ο λεπτό, ο Φαλανιακός έκαμψε το εμπόδιο του Παναγροτικού Νίκαιας στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα όπως και στην 2η αγωνιστική, έτσι και το μεσημέρι της Κυριακής (13/03) πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς.

Ο Φαλανιακός έφθασε τους σαράντα έξι βαθμούς και μείωσε την διαφορά από τον δεύτερο, Οικονόμο στους δύο, ενώ η ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη έμεινε στους τριάντα δύο βαθμούς και την 6η θέση της βαθμολογίας.

Το μοναδικό γκολ στον αγώνα στο γήπεδο της Φαλάνης σημειώθηκε στο 69ο λεπτό, με τον Δημήτρη Σιάτρα να «χρίζεται» σκόρερ για το 1 – 0 που ήταν και το τελικό σκορ με κεφαλιά ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Μούτσα Μπλέντι.

Ακόμη, χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες για να σημειωθούν κι άλλα γκολ στον αγώνα, με τον Τόλη Γαρυφαλλόπουλο (64′ δοκάρι), Μούτσα Μπλέντι, Τόλη Νάστα και Φίλιππο Καραμπούζη για τον Φαλανιακό, ενώ ο Παναγροτικός Νίκαις είχε δύο καλές στιγμές με τον Ηλία Χριστοδούλου…

δοκάρι ο Γαρυφαλλόπουλος (64′ κάθετο), Μπλέντι, Νάστας, Καραμπούζης…

2 καλές στιγμές με τον Ηλία Χριστοδούλου

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάιος, Σιάτρας, Μπλέντι Σ., Πανταζής Ηλ. (57′ λ.τ. Παπαγεωργίου), Νάστας (62′ Τσιάκος), Γκιουρσάνης (73′ Αντωνόπουλος), Μπλέντι Μ., Γαρυφαλλόπουλος (73′ Λόλας).

Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Καπελιάνης): Τζουβάρας, Σούρρα (60′ Γεωργόπουλος), Σώκος, Ακρίβος, Περήφανος, Παπακώστας (65′ Πετράκης), Χουσενάι, Γκουντίκας (85′ Μπαλανίκας), Γκανάβας, Τσιάρας (85′ Ανυφαντής), Χριστοδούλου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Καρακώστας, Σκυβαλίδας.