Το έσωσε στις καθυστερήσεις ο Λεσάι!

Αν και ο Αμπελωνιακός κρατούσε μέχρι το 90′ τη νίκη στην 25η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΛ και στο γειτονικό ντέρμπι, ο Φαλανιακός έσωσε το ματς στις καθυστερήσεις με γκολ του Γιώργου Λεσάι.

Στο γειτονικό ντέρμπι λοιπόν ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν υπήρχε νικητής εκεί όπου το 1 – 1 λοιπόν ήταν το τελικό αποτέλεσμα και η ομάδα των Τάσου Μπεριτζά – Μιχάλη Μαλαμά έφθασε τους πενήντα οκτώ βαθμούς και έμεινε στους μείον πέντε από τον Ηρακλή Λάρισας.

Από την άλλη, το σύνολο του Κώστα Μαντζιώκα έφθασε τους τριάντα πέντε πόντους και συνεχίζει στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλα έγιναν στα τελευταία λεπτά, εκεί όπου στο 85ο λεπτό ο Χρήστος Δαλακώνης έκανε το 0 – 1 για τον Αμπελωνιακό, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς ο Γιώργος Λεσάι με δικό του γκολ έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Φαλανιακό.

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Μιχάλης Μαλαμάς): Μάλτζιαρης, Μάνικος, Βαρσάμης (70′ Ιωαννίδης), Παππάς, Πανταζής Ηλ., Μαχαίρας, Λυγούρας Χρ., Ακριβόπουλος (52′ Αλατάς), Δημητρέλης (81′ Μπέης (90′ λ.τ. Καρακίτσιος)), Τσιάκος, Λεσάι.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Φουδούλης, Δαλακώνης, Μητρούσκας, Γούτος, Αλατάς Δ. (75′ Καρυπίδης), Καραλής, Καραγιάννης (85′ Κατσής), Χατζούλης, Αλεξανδρής (90′ Βουκιάς), Αλεξόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καρακώστας, Μπουρονίκος, Τέγος Δ.