Το βήμα παραπάνω θέλει φέτος η Δήμητρα Γιάννουλης και να το συνδυάσει με άνοδο!

Για το βήμα παραπάνω και την επιστροφή στην Α΄τοπική κατηγορία θα αγωνιστεί φέτος η Δήμητρα Γιάννουλης που ξεκίνησε τη προσπάθεια της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020!

Οι «πράσινοι» με τον Νίκο Χρόνη που συνεχίζει στη τεχνική ηγεσία και τον Θανάση Δουζένη ως άμεσο συνεργάτη, έχουν υψηλούς στόχους τη νέα αγωνιστική περίοδο και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στον 1ο όμιλο της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Η διοίκηση προχώρησε και σε μία σειρά από σημαντικές μεταγραφές, ενώ προωθήθηκαν και νεαροί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα…

Οι Νίκος Χρόνης και Θανάσης Δουζένης δουλεύουν καθημερινά λοιπόν στο γήπεδο της Γιάννουλης προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο ερχόμενο πρωτάθλημα και να κερδίσει στο τέλος την άνοδο και την επιστροφή στην Α΄ΕΠΣ Λάρισας όπως άλλωστε επιθυμεί!

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Ντόκος (Δαμασιακός), Αμπατζίδης (Δαμασιακός), Δίχρης (Δόξα Αργυροπουλίου), Μπάμπαλης Ν. (Ομάδα Ρόδου), Γραβάνης (Νίκη/Μιχαήλ), Γκαλίτσιος (Νίκη/Μιχαήλ), Λωρίδας (Βούναινα), Καρακώστας (Ελπίς Μεσοχωρίου).

Έφυγαν: Θώμος (Πελασγιώτιδα), Μαστοροδήμος (Πελασγιώτιδα), Μήτρος (Ατρόμητος Δασοχωρίου), Τσίλης (Ατρόμητος Δασοχωρίου), Ασπετάκης (Ατρόμητος Δασοχωρίου).

Γιάννης Κοβούσογλου (Πρόεδρος): «Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία του Νομού Λάρισας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Όσον αφορά για τη δική μας ομάδα ξεκινάμε με φιλοδοξίες και με καθαρό στόχο την άνοδο στην Α΄τοπική κατηγορία εκεί όπου πραγματικά ανήκουμε. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή τον Νίκο Χρόνη και έναν καλό συνεργάτη του, τον Θανάση Δουζένη. Έχουμε απαρτία από τους ποδοσφαιριστές μας στις προπονήσεις και ξεκινάμε αισιόδοξα με στόχο την άνοδο και την επιστροφή της ομάδας μας στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία».

Προπονητής (Νίκος Χρόνης – Θανάσης Δουζένης): «Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλες τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους παράγοντες. Εμείς, ξεκινάμε από εκεί που τελειώσαμε πέρυσι και θέλουμε να συνεχίσουμε πάνω σε αυτό. Αποκτήσαμε μερικούς ποδοσφαιριστές και θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό και βαθμολογικά αλλά και σίγουρα ως στόχος μας αποτελεί η επιστροφή του συλλόγου στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία. Θέλουμε να παίξουν νέα στην ομάδα και προωθήσαμε στην ανδρική ομάδα παιδιά από την ακαδημία αλλά κοιτάμε και το αποτέλεσμα. Η συμμετοχή στη προπόνηση είναι απαραίτητη και είναι βασική προϋπόθεση για να πάει καλά μία ομάδα. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες».

Χρήστος Ντόκος (Ποδοσφαιριστής): «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Νέα ομάδα για μένα και θέλω στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».

Γιάννης Μπάμπαλης (Ποδοσφαιριστής): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στην Α΄τοπική κατηγορία που είναι ο στόχος για εμάς».

Αντώνης Ραμάι (Ποδοσφαιριστής): «Φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να κερδίσουμε την άνοδο στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία. Καλή χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς».

Ραφαήλ Δίχρης (Ποδοσφαιριστής): «Ήρθα σε μία νέα ομάδα με υψηλούς στόχους. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγωνιστική και στο τέλος του πρωταθλήματος να κερδίσουμε την άνοδο».

Τα φιλικά

07/09 ΠΑΟΛ Αβέρωφ
14/09 Κεραυνός Δένδρων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...