Το «διπλό» το Ναρθάκι, τα παράπονα ο Ιπποκράτης

Την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2 – 1 πανηγύρισε το Ναρθάκι απέναντι στον Ιπποκράτη στη πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΝ Λάρισας.

Νίκη που ήρθε στο δεύτερο μέρος για το συγκρότημα του Γιάννη Βασιλείου και έτσι ξεκίνησε με θετικό πρόσημο. Εν αντιθέσει με τον Ιπποκράτη που «φωνάζει» για το πρώτο γκολ του Ναρθακίου προς το πρόσωπο του πρώτου βοηθού κ. Ντανταλή!

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Καραβαγγέλης, «έσπασε» τη μπάλα στον Τσιτσικλή και αυτός από κοντά πέτυχε το 0 – 1.

Βέβαια, στη φάση αυτή ο πρώτος βοηθός κ. Ντανταλής αρχικά σήκωσε τη σημαία του με την υπόδειξη ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, οι αμυντικοί του Ιπποκράτη σταμάτησαν για τη φάση αυτή, ενώ οι επιθετικοί του Ναρθακίου συνέχισαν τη φάση, αφού στη συνέχεια ο ίδιος επόπτης κατέβασε τη σημαία του και το 0 – 1 έγινε εν μέσω διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων.

Στο 70ο λεπτό, ο Τσιτσικλής με όμορφη ατομική ενέργεια πέτυχε το 0 – 2 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Α’» ο Χρήστος Μήτρος μείωσε για τους γηπεδούχους, με το 1 – 2 που αποτέλεσε και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Ιπποκράτης (Θανάσης Κολονιώτης): Μπίτρας, Κώτσιας (80′ Τσουμάνης), Δαλαμπύρας, Μονάντερος, Μαραμής, Βούγιας, Φραχόλι, Μπλάνας (80′ Τσίλης), Ζιώγας (78′ Μήτρος), Ζυγούρης, Μπούζο.

Ναρθάκι (Γιάννης Βασιλείου): ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Γκούνης, Λελεντζής, Μπανιάς (70′ Αγγελακόπουλος) , Κατσικόπουλος, Καψιώχας, Μπουλούτσος, Χρόνης (65′ Καπετάνος), Τσιτσικλής, Μουτκανάς (80′ Σουλιώτης Β.), Καραβαγγέλης (80′ Σουλιώτης Η.)

Διαιτητική Τριπλέτα
Σκάρπας, Ντανταλής, Σκριάπας.