Το δρομολόγιο του Βαλμπουενά: Αθήνα – Παρίσι – Φρανκφούρτη, αφού πρώτα παραστεί στη δίκη του Μπενζεμά για το sex tape

Ο Ματιέ Βαλμπουενά εξασφάλισε άδεια από τον Ολυμπιακό για να μεταβεί στις Βερσαλλίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χάσει το ματς στη Γερμανία. Απλά, υπήρξε διαφοροποίηση στο δρομολόγιό του, που θα έχει μία ακόμη στάση για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Οι νομικοί σύμβουλοι του ποδοσφαιριστή, όπως από τη Δευτέρα (18/10) ανέφεραν δημοσιεύματα στην Ισπανία και τη Γαλλία, είχαν ενημερώσει για την παρουσία του Βαλμπουενά στη δίκη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μπενζεμά βρίσκεται στο εδώλιο με την κατηγορία ότι υποκίνησε τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Βαλμπουενά να πληρώσει τρία άτομα (με 150.000 ευρώ) που τον εκβίαζαν ότι θα δημοσιοποιήσουν ένα “sex tape” με εκείνον πρωταγωνιστή.

Το δικαστήριο θα αποφανθεί πια αν ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης λειτούργησε ως μεσάζοντας ή ήταν μία “φάρσα” όπως υποστήριξε ο τελευταίος στην προ ετών απολογία του.

Πρόκειται για μία υπόθεση που είχε στοιχίσει στον Μπενζεμά την αποπομπή του από την Εθνική Γαλλίας για αρκετό καιρό, μέχρι που ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τον επανέφερε ενόψει του EURO το περασμένο καλοκαίρι. Ο έμπειρος επιθετικός κινδυνεύει με φυλάκιση 5 ετών και πρόστιμο 75.000 ευρώ.

Πηγή: Sport24.gr