Το καθάρισε και αποχώρησε τραυματίας

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας συνέχισε την ανοδική του πορεία επικρατώντας με 2 – 1 του Αετού Μακρυχωρίου με 2 – 1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο νεαρός Βαγγέλης Παπαχρήστος ο οποίος και ήταν άτυχος καθώς στο 44′ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι ευτυχώς όμως δίχως κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Ο νεαρός επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 25′ όταν μετά από σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε και στη πλάτη του Γεωργόπουλου και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα του Κουσιά. Ο Πενίκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του στο 35′ με ωραία ατομική ενέργεια. Το τελικό 2 – 1 διαμόρφωσε ο Τίκος πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός πίεσε δίχως αποτέλεσμα καθώς όποτε οι ποδοσφαιριστές του βρισκόντουσαν σε θέση βολής είτε αστοχούσαν είτε έβρισκαν απέναντι τον Παπαδόπουλο.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Μίλτος Ζιάκας): Παπαδόπουλος, Πενίκης, Σουλιώτης, Κατσιάνος (75′ Καραμπούζης), Σελήνης, Λούγκος, Λίταινας, Κορδαλής, Σιμψιρής, Σπανός (70′ Πλατσάς), Παπαχρήστος (43′ λ.τ. Νούσιος).

Αετός Μακρυχωρίου (Γιώργος Λιάπης): Κουσιάς, Μυστακίδης, Παπαηλίας, Σουπεκιώτης, Χριστιανίδης, Τίκος, Γεωργόπουλος, Μπουζώνας, Μπιτσαράς (65′ Κυρίτσης), Γωγάκος, Ζαφειρούλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Κακαρδάκης, Τσακνάκης