Το “καθάρισε” στην επανάληψη!
Με νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καλοχωρίου, η Αστραπή Νέας Πολιτείας “ρέφαρε” της ήττας από τον Αχιλλέα Φαρσάλων στην 13η αγωνιστική και εξακολουθεί να παρακολουθεί από κοντά την δυάδα της κορυφής στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας.
Η Αναγέννηση Καλοχωρίου ήταν καλύτερη, πίεζε και είχε ευκαιρίες από στημένες φάσεις, όμως η Νέα Πολιτεία “καθάρισε” το ματς σε τέσσερα λεπτά, με δύο γκολ στην επανάληψη.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν “κεφάλι” νωρίς στο σκορ, με τον Γρηγόρη Παπαμάνο με σουτ μέσα από την περιοχή στο 12′ να πετυχαίνει το 1 – 0.
Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως το σουτ του Γιάννη Σπυρόπουλου έξω από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Δημήτρης Μαγαζιώτης, για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος στον… “άσο”.
Στην επανάληψη και με την συμπλήρωση μίας ώρας αναμέτρησης το σουτ του Ηρακλή Γκιουρσάνη έξω από την περιοχή για τους γηπεδούχους, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Νίκος Μαρδάνης και αφού η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο, κατέληξε σε κόρνερ.
Τελικά δύο τα τέρματα των γηπεδούχων έκανε στο 64′ ο Βασίλης Σπανός. Αφού πέρασε ωραία τον Κώστα Νεστορίδη από τα αριστερά και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλοχωρίου.
Το τελικό 3 – 0 διαμορφώθηκε από έναν “βυσσινί”. Ο Σάκης Λιούσκας έκανε παράλληλη πάσα από τα αριστερά και στην προσπάθεια του ο Κώστας Νεστορίδης να διώξει, έστειλε την μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ πίσω του βρισκόταν ο Δημήτρης Αποστόλου και ήταν έτοιμος να πλασάρει προ κενής εστίας.
Πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Αγγελούλη είχαν οι άνθρωποι της Αναγέννησης Καλοχωρίου, κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο.
Οι Συνθέσεις
Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Λιούσκας, Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Μπαντζέλας, Καλτσάς (64′ Καρκαντάς), Μολάς, Σουλτούκης (43′ λ.τ. Σπανός), Γκιουρσάνης (75′ Κοταρέλας), Αποστόλου.
Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρίσιμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης Π., Μηλιόπουλος, Νεστορίδης, Σαμαράς, Έξαρχος, Μακανίκας, Βενέτης (80′ Δάκτυλας), Φούντας (46′ Μπούνα), Σπυρόπουλος (78′ Παιδής), Ταρταμπούκας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Δεληγιάννη Αλ., Τέγος Άγγ.


















