Το «καθάρισε» στην επανάληψη!

Με τους τρεις βαθμούς από το Δασοχώρι έφυγε ο Λαρισαϊκός, όπου η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφυγε με τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση απέναντι στη Βαλανίδα.

Μάλιστα, αυτή η νίκη για το σύνολο του Γιώργου Χατζή (0 – 2) έφερε και την ομάδα στη δεύτερη θέση με το Μεσοχώρι έχοντας αμφότερες από τριάντα βαθμούς, έπειτα από το πέρας της 14ης αγωνιστικής. Αντίθετα, η ομάδα του Βαγγέλη Μάνου συνεχίζει στην έβδομη θέση έχοντας μέχρι τώρα, είκοσι πόντους.

Στο δεύτερο μέρος και στο 55ο λεπτό έπειτα από τη σέντρα του Σωτήρη Νταή ο Γιάννης Μπουζώνας με κεφαλιά έβαλε μπροστά τον Λαρισαϊκό στο σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις οι «πράσινοι» «κλείδωσαν» το τρίποντο χάρη στο όμορφο τελείωμα του Νίκου Βάσσου.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Γεωργόπουλος, Αδάμου (70′ Παπαδημητρίου), Μουταφίδης, Θάνος, Βελώνης (75′ Τζιώρας), Αλατάς, Χατζηλαδάς, Παρλάντζας Ν., Παρλάντζας Π., Μούτσελος (70′ Βαϊράμης), Καρέλας (85′ Κατσιάνας).

Λαρισαϊκός (Γιώργος Χατζής): Τάσης, Μικερτζής, Βασιλείου, Καραΐσκος, Ανδρώνης, Κωφός, Νταής (75′ Κουλούρης), Κωνσταντάς (90′ Μπάτζιος), Τσιμπουκλής (46′ Βάσσος), Γκέκας, Μπουζώνας (90+2′ Μαντζώνης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Θύμιου, Κουβατάς.