Το Κιλελέρ την πρώτη «Κούπα» της χρονιάς!

Η Α.Ε. Κιλελέρ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, κερδίζοντας στο τελικό του Super Cup της ΕΠΣ Λάρισας τον περσινό Κυπελλούχο, ΠΟΕ με 5 – 0, σκορ που διαμορφώθηκε εξ’ ολοκλήρου στο δεύτερο μέρος.

Σκόρερ της νίκης τροπαίου οι Χασομέρης (50′), Τσακίρης (53′), Αλτάνης (72′), Βαγενάς (73′) και Παρασκευούδης (90′) που «καθάρισαν» οι μεν δύο πρώτοι με δύο κεφαλιές και οι δε τρίτος, τέταρτος και πέμπτος με όμορφο πλασέ, τους «κυανόλευκους» χαρίζοντας το Κύπελλο του Super Cup στο Κιλελέρ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Αρκετά τα νεύρα των δύο ομάδων κατά την διάρκεια του αγώνα με τον κ. Κοντογιώργο να χαρίζει… κόκκινες και στα δύο στρατόπεδα αποφάσεις που έφεραν περαιτέρω εκνευρισμό στον αγωνιστικό χώρο με τα πνεύματα να εκρήγνυνται στη μία ώρα αγώνα σε ένα δυνατό μαρκάρισμα του Λαγού, το οποίο έφερε διακοπή πέντε λεπτών στην αναμέτρηση.

Με την συμβολή των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς επιπρόσθετα προβλήματα και με το 5 – 0 να μένει έως το φινάλε της συνάντησης.

Οι Συνθέσεις

ΠΟΕ (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Γκαμπέτας, Κορτσάρι, Λαγός (64′ Μουλτσιάς), Περτζιόνι (77′ Μπανούσης), Κριέζης, Καραμπούλας, Ζιαγκλιαβός, Καραγκούνης (58′ Κουκούλης), Τσιάκος, Ρολντάν.

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Παπαγεωργίου Β. (31′ λ.τ. Μπάρδας), Μπαρούτας, Τσακίρης, Φουρκιώτης, Αλτάνης (79′ Φώλιας), Σούμπασης (46′ Χατζησαββίδης), Παπαγεωργίου Αθ. (74′ Παρασκευούδης), Πανταζής (46′ Βαγενάς), Κατσαμάγκας, Χασομέρης.

Διαιτητικό «Κουαρτέτο»
Κοντογεωργίου, Μάνος, Δεδικούσης, Δεληγιάννη Αλ.