Το κρισιμότερο «σταυροδρόμι» της ΑΕΛ…

Η καλύτερη μετοχή της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της! Όταν το καταλάβουμε η ΑΕΛ θα επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι! Κοντά στους τίτλους. Η ΑΕΛ έχει ραντεβού με την ιστορία. Φέτος!

«Λίγο λίγο τώρα που ’ναι αρχή λίγο λίγο κι έτσι ένα πρωί λίγο λίγο θα βρεθούμε πιο κοντά Λίγο λίγο κι όχι βιαστικά λίγο λίγο κι όλα με σειρά λίγο λίγο θα τη βρούμε τη χαρά», λέει ο Θέμης Αδαμαντίδης και αυτό ισχύει και στη περίπτωση της ΑΕΛ.

Φαίνεται πως η ομάδα βρίσκει… λίγο λίγο το δρόμο της! Σας το είχα γράψει. Πίστεψα, πιστεύω και θα πιστεύω πως αυτός ο άνθρωπος που το 2010 εκδιώχθηκε έχει ένα «άστρο». «Άστρο» έχει και η ΑΕΛ. Είχε ανέκαθεν αυτήν η ομάδα. Τα δύο αυτά «άστρα» συναντήθηκαν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο για να ενωθούν και να πορευτούν μαζί.

Ικανοποιητική η παρουσία του κόσμου με την Νίκη Βόλου. Ικανοποιητική και με τον Ατρόμητο μεσημέρι Τετάρτης. Μεσημέρι Τετάρτης ήταν και τότε με τον… Πηλαδάκη. Που άναψε η «σπίθα» και έγινε «φωτιά».

Και εδώ υπάρχει πλέον «σπίθα». Όποιος δεν την βλέπει, να πάρει γυαλιά. Αν και μερικοί φοράνε και γυαλιά και πάλι βλέπουν το γιαλό… στραβό.

Βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο «σταυροδρόμι» στην ιστορία της ΑΕΛ. Ποιο είναι αυτό;

Το καλοκαίρι την ομάδα δεν την πίστευε κανείς. Αλήθειες να λέμε. Πλέον έχουν έρθει έτσι τα πράγματα που με δύο νίκες οι «βυσσινί» μπορούν να βρεθούν στο +1 από τον Λεβαδειακό πριν την έλευση του 2024 και να μεταφέρουν την πίεση και το άγχος στον αντίπαλο.

Η ομάδα ΤΩΡΑ θέλει την στήριξη όλων. ΤΩΡΑ όμως. Να σπρώξουμε όλοι μαζί το κάρο να βγει από την λάσπη. Να επιστρέψουμε εκεί όπου θα διεκδικήσουμε και πάλι τίτλους. Εκεί όπου είναι η θέση μας. Πρέπει από εδώ και πέρα σε κάθε αγώνα ο κόσμος να γίνεται ολοένα και περισσότερος. Πρέπει στόμα με στόμα, με bullying ακόμη αν χρειαστεί, να φέρουμε τον συνοπαδό, τον φίλο, την οικογένειά μας στο γήπεδο. Να στηρίξουμε την ομάδα και οικονομικά και ψυχολογικά.

Να σας το θέσω πιο απλά; Εάν το γήπεδο σε κάθε αγώνα είχε 10.000 κόσμο, μπορείτε να κάνετε τα μαθηματικά και να βγάλετε τα έσοδα της ομάδας; Υπάρχει μωρέ καλύτερος χορηγός από τον κόσμο; Αν το γήπεδο ήταν κατάμεστο, θα «βλέπαμε» κανέναν σε αυτήν την κατηγορία;

Η ομάδα, αν θέλετε ακόμη και από συγκυρίες, βρέθηκε σε ένα «σταυροδρόμι».

Εσείς ποιο δρόμο θα πάρετε;