Το μέλλον τους ανήκει… (Pics)

Το απόγευμα του Σαββάτου (11/09) διεξήχθη φιλικός αγώνας στο γήπεδο της Γιάννουλης.

Παιχνίδι ανάμεσα σε Δήμητρα Γιάννουλης και Σμόλικα όπου οι τεχνικοί των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να βγάλουν σημαντικά στοιχεία από το εν λόγω ματς.

Είχαν την ευκαιρία να δούνε τους ποδοσφαιριστές τους σε τι φυσική κατάσταση βρίσκονται όπως πρόκειται για μία κατηγορία όπως αυτή της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας που θα δούμε και πάλι αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές σε ηλικία να παίρνουν ευκαιρίες.

Στο φιλικό παιχνίδι λοιπόν στη Γιάννουλη, με το «καλημέρα» ξεχώρισαν δύο ποδοσφαιριστές! Όχι ότι μπορούμε να αδικήσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή όμως ο τερματοφύλακας του Σμόλικα, Μιχάλης Παπαγιάννης και ο αμυντικός μέσος της Γιάννουλης, Δημήτρης Μπουκουβάλας ξεχώρισαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα!

Ο νεαρός γκολκίπερ του Σμόλικα είχε καθοριστικές επεμβάσεις σε ευκαιρίες για γκολ των Ραμάι – Μπόντε και Χατζηγρηγορίου και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του απέναντι σε μία ομάδα που είχε ευκαιρίες για γκολ.

Στον αντίποδα, όλες οι προσπάθειες του Δαμασιακού πέρασαν και ξεκίνησαν από τα πόδια του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, Μπουκουβάλα, με τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή να τροφοδοτεί σε μεγάλο βαθμό με σωστές πάσες και όχι μόνο τους συμπαίκτες του. Αρκετή δουλειά και από αυτόν κι ενώ βρισκόμαστε στη περίοδο της προετοιμασίας των ομάδων…

Τα εύσημα φυσικά στις διοικήσεις των ομάδων και τους προπονητές Αχιλλέα Μανάκας – Θανάση Δουζένη και Γιώργο Μάτο που με «κλειστά» μάτια δίνουν ευκαιρίες στα νέα παιδιά και μάλιστα σε καίριες θέσεις μέσα στην ενδεκάδα…