Το νέο έτος έφερε τη Γλαύκη στη δεύτερη θέση!

Η Δάφνη Γλαύκης μπήκε με το «δεξί» στο νέο έτος, καθώς κέρδισε το Νέο Περιβόλι με 3 – 1 στην έδρα της και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα Γαλήνης από τη Πελασγιώτιδα, η 10η αγωνιστική βρήκε την ομάδα του Θοδωρή Κυριακούλη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη στη προσπάθεια που κάνουν στο φετινό πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ και η ομάδα της Γλαύκης έφθασε τους είκοσι ένα πόντους. Αντίθετα, το σύνολο του Βασίλη Δραγατζίκη δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι και παρέμεινε στη τέταρτη θέση και τους δέκα τέσσερις βαθμούς.

Στο 12ο λεπτό ο Βάιος Τζιότζιος «άνοιξε» το σκορ στην αναμέτρηση και έκανε το 1 – 0 για τη Γλαύκη, με τους γηπεδούχους να κάνουν δύο τα τέρματα τους στο 35ο λεπτό, με τη κεφαλιά του Νίκου Τσιώλη ύστερα από τη σέντρα του πολύπειρου, Κώστα Νεμπεγλέρα.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα και στο 83ο λεπτό, η ομάδα του Θοδωρή Κυριακούλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0 με σκόρερ και πάλι τον Νίκο Τσιώλη που ουσιαστικά «κλείδωσε» και την υπόθεση νίκη, ενώ το μόνο που κατάφερε να πετύχει το σύνολο του Βασίλη Δραγατζίκη ήταν να μειώσε σε 3 – 1 με τον Αλέξανδρο Σταμάτη στο 85′ με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων.

Οι Συνθέσεις

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Κυριακούλης): Κοσμάς, Κουτίνας, Γεωργούλας, Αρβυθάς, Τσιώλης Ευάγγ., Νεμπεγλέρας (60′ Γεωργοσούλης), Αδαμούλης, Μητροδήμος, Τζιότζιος Β, Τζιότζιος Ε. (75′ Κοκκώνης), Τσιώλης Ν.

Αστήρ Νέου Περιβολίου (Βασίλης Δραγατζίκης): Δεσπόπουλος, Ζιόμπουρας, Νασιούλας (65′ Μπαλούλης), Κοκότσικας, Αργύρης Κ., Χατζόπουλος, Αργύρης Κ. (60′ Σταμάτης), Τζέκα, Ψάρρας (71′ Κωσταρέλλος Δ.), Κωσταρέλλος Μ., Γούσης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ρουπέλας, Τάνας, Κοντογιώργος Θ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...