Το νέο Δ.Σ. του Νέστου Χρυσούπολης, αγώνας να μείνει ο Κετσιεμενίδης!

Η νέα διοίκηση του συλλόγου σε μια προσπάθεια να τρέξει γρήγορα ο σχεδιασμός είχε την πρώτη επαφή της και με τον προπονητή της ομάδας την τελευταία διετία, Κυριάκο Κετσιεμενίδη σε καλό κλίμα αλλά χωρίς να βγει “λευκός καπνός”.

Άλλωστε παρά την θετική προδιάθεση των δύο πλευρών για την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους, με την ομάδα της Χρυσούπολης να πρωταγωνιστεί με τον Ξανθιώτη τεχνικό στον πάγκο της, υπάρχει σημαντική διαφορά σε όλα τα θέματα συζήτησης από το οικονομικό, τους στόχους και το μπάτζετ.

Απο την πλευράς της διοίκησης του Νέστου θεωρείται δεδομένο πως θα επιμείνουν για την παραμονή Κετσιεμενίδη ώστε άμεσα να τρέξει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός, κάτι τέτοιο όμως δεν σημαίνει πως θα καταφέρουν να πείσουν τον Ξανθιώτη τεχνικό άλλωστε υπάρχει “χάσμα” που για να καλυφθεί θα πρέπει να γίνει υπέρβαση.

Και σε όλα αυτά “δύσκολα” για την διοίκηση του Νέστου μπαίνουν και απο τα σενάρια που θέλουν τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη να κάνει το βήμα παραπάνω με το όνομα του να βρίσκεται στην λίστα αρκετών ομάδων τόσο της Γ’ όσο και παραπάνω κατηγοριών, καθώς και στην Καβάλα δεν περνάει απαρατήρητη η απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στους πάγκους του Άρη Αβάτου και του Νέστου Χρυσούπολης.

Ότι είναι να γίνει πάντως θα γίνει άμεσα καθώς αμφότερες οι πλευρές θα πρέπει να κοιτάξουν το καλύτερο για το μέλλον τους, με την διοίκηση του Νέστου πάντως να γνωρίζει πως ένα “τέλος εποχής” στην συνεργασία με τον ξανθιώτη κόουτς θα φέρει αρκετές δυσκολίες και στην παραμονή αρκετών παικτών που πήγαν στο Νέστο το καλοκαίρι λόγω του Κετσιεμενίδη.

Στα διοικητικά να σημειώσουμε πως Πρόεδρος ανέλαβε ο Δημήτρης Ψυχουδάκης, με πολλά χρόνια παραγοντικής εμπειρίας στην Κεραμωτή και γνωστή αγάπη για το ποδόσφαιρο ενώ στο νέο σχήμα μετέχουν και αρκετοί απο το προηγούμενο.

Αναλυτικά το Δ.Σ. του Νέστου απαρτίζουν οι:

Πρόεδρος: Δημήτρης Ψυχουδάκης

Αντιπρόεδρος: Σάββας Λαζαρίδης

Γενικός γραμματέας: Ιωάννης Καραμανίδης

Ταμίας: Χαράλαμπος Πεσυρίδης

Γενικός αρχηγός: Γιώργος Μαστυγόπουλος

Έφορος ιματισμού: Βασίλης Κουτρουλός

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Κωνσταντίνος Αχθοφορίδης Υπεύθυνος ακαδημιών: Γιάννης Σιδηρόπουλος

Μέλη: Μιλτιάδης Ξενουδάκης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Χαράλαμπος Κομνηνάκης.

Αναπληρωματικά μέλη: Άλφρεντ Ραντάνι, Μέλπω Παλτόγλου-Παυλακάκη, Γιάννης Κατσίκας, Γιώργος Κλοκίδης, Γιάννης Σφενδυλάκης, Νίκος Ανδρούτσος.

Πηγή: sportsaddict

The post Το νέο Δ.Σ. του Νέστου Χρυσούπολης, αγώνας να μείνει ο Κετσιεμενίδης! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com