Το ντέρμπι κατέληξε στο Στόμιο!

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΝ Λάρισας κατέκτησε το Στόμιο, μιας και επικράτησε της Δόξας Αμυγδαλής με σκορ 1 – 0.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (20/11) ο Θερμαϊκός Στομίου επικράτησε με σκορ 1 – 0 της Δόξας Αμυγδαλής χάρη σε γκολ του Δημήτρη Καρέτζου κι έτσι αναρριχήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας που ήδη βρίσκεται η Αμυγδαλή έχοντας δώδεκα βαθμούς.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα με αρκετές ομάδες να διεκδικούν την πρώτη θέση, το συγκρότημα του Δημήτρη Αλεξίου «χαμογέλασε» με το μοναδικό γκολ του αγώνα να μπαίνει στο 23′ με σκόρερ και πάλι τον Δημήτρη Καρέτζο που επέστρεψε για να συνεισφέρει και φέτος στον Θερμαϊκό.

Για την Δόξα Αμυγδαλής, ο Οσμάνι είχε δύο καλές στιγμές στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Στομίου. Το τελικό 1 – 0 έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του Δημήτρη Αλεξίου!

Οι Συνθέσεις

Θερμαϊκός Στομίου (Δημήτρης Αλεξίου): Φωτίου, Αλεξίου, Δάλλας, Πατέτσιος, Τσερίκου, Καρέτζος, Χαϊνταρλής, Τσιάρας, Οικονόμου Ρ. (70′ Ταπατάς Κ.), Ταπατάς Γ., Τσεκούρας (73′ Παπαχρήστος).

Δόξα Αμυγδαλής (Γιάννης Παπαναστασίου): Μανώλας, Ανδρέου, Γραμμενίδης, Βραχιλίκα, Κερμελιώτης, Καράτζιος (60′ Κολέτσι Φ.), Στεφανούλης, Κολέτσι Κ. (70′ Οσμάνι Γ.), Κολέτσι Μ., Μπίλλης, Οσμάνι Κ..

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Καραθάνος, Γούλας.