Το πήρε… επάνω του ο Τζατζάκης!

Με τον Αλέξη Τζατζάκη σε ρόλο απόλυτου πρωταγωνιστή να σημειώνει χατ – τρικ, τα Βούναινα έκαμψαν την αντίδραση και του Ολυμπιακού Αμπελιάς, τον οποίο και νίκησαν εντός έδρας με 4 – 2.

Έτσι η ομάδα των Βουναίνων συνέχισαν με νίκη, όπως δηλαδή και τις προηγούμενες αγωνιστικές, κάνοντας το «3Χ3» και φτάνοντας τους εννιά βαθμούς για φέτος, όσους και οι Άγιοι Ανάργυροι. Από την άλλη η Αμπελιά αναζητεί ακόμη τους πρώτους τις βαθμούς στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις συνεχόμενες ήττες.

Το… παράδοξο της αναμέτρησης, ήταν ότι είχαμε έξι γκολ και όλα τους σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο! Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν στο σκορ στο 52′. Ο Τζατζάκης με όμορφη ατομική ενέργεια και εξίσου όμορφο τελείωμα έβαλε σε θέση οδηγού τα Βούναινα.

Μάλιστα με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο ίδιος παίκτης με εξαιρετικό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2 – 0. Η απάντηση του Ολυμπιακού Αμπελιάς ήρθε τρία λεπτά αργότερα. Ο Γκαραβέλης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 1.

Όμως στο 74′ και πάλι ο Αλέξης Τζατζάκης είχε… την απάντηση. Καθώς με ένα καταπληκτικό σουτ βολ – πλανέ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ για το 3 – 1. Οι φιλοξενούμενοι που δεν το έβαζαν κάτω, μπήκαν ξανά στο ματς στο 76′, όταν από κόρνερ του Γκαραβέλη, ο Πλίτσης με κεφαλιά μείωσε σε 3 – 2.

Τον τελευταίο λόγο στο ματς ωστόσο είχαν τα Βούναινα. Στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κέβιν Καζάνι με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2 για την ομάδα του, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη τη φετινή της πορεία.

Τα Γκολ

1 – 0 52′ Τζατζάκης.
2 – 0 60′ Τζατζάκης.
2 – 1 63′ Γκαραβέλης
3 – 1 74′ Τζατζάκης
3 – 2 76′ Πλίτσης
4 – 2 81′ Καζάνι Κ.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Καζάνι Κ., Αργύρης (35′ λ.τ. Λαμπράκης), Γεράσης, Χριστοδούλου, Θανασιάς, Τσανας (80′ Βαλιώτης), Καραλής Π., Τζατζάκης (84′ Ψαρρής), Καζάνι Γκ., Χατζής (84 Χριστοπουλος).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αποστόλης Κορομηλάς): Νίκου, Νταλαμπύρας, Χριστοδούλου, Γκρίφσα, Τοψίδης, Θλιβερός (72′ Καμπέρης), Πάσιος (72′ Σκέντζας), Πίτσης, Τσιόγκας, Γκόκγουρας, Γκαραβέλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ρουπέλας, Ντανταλής, Ντελέζος Θ.