Το πήρε με ανατροπή!
Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ και αγωνιζόταν εκτός έδρας; Η Βαμβακού γύρισε το ματς και πήρε την νίκη με 3 – 1 απέναντι στον Άγιο Θωμά.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν πρώτοι να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ράμα ανατράπη μέσα στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι. Το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καλούσης για το 1 – 0.
Κάπου εκεί όμως ξεκίνησε η αντίδραση του Ατρόμητου Βαμβακούς και δέκα λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Πέτσας μέσα από την αντίπαλη περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για το 1 – 1.
Στο δεύτερο μέρος είχαμε την ολική ανατροπή στο ματς. Ο Μακρής εκτέλεσε πέναλτι, το απέκρουσε ο κίπερ και ο Ανδρεόπουλος στην επαναφορά σκόραρε για το 1 – 2. Στο 81΄είχαμε χαμένο πέναλτι για τον Άγιο Θωμά με τον Καλούση, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και βγήκε αντεπίθεση η Βαμβακού και ο Πέτσας πλάσαρε σωστά σε τετ – α – τετ, διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 3.
Οι Συνθέσεις
Ασπίς Αγίου Θωμά (Βασίλης Κυριάκος): Πάτρας, Μπαρτζιάλης, Μπουντούρας, Κοτόλοσης, Τσούγκαρης (65′ Κουτσάκης), Χριστιανός, Πάντου, Καραγιάννης Ι., Καραούλας (46′ Καραγιάννης Σ.), Καλούσης, Ράμα.
Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας, Μουτκανάς (60′ Κατσανάκης), Αρσενόπουλος Ευάγγ. (75′ Αρσενόπουλος Β.), Γκούνης, Ακρίβος, Βόπης, Φλώρος, Μορφογιάννης, Πέτσας (85′ Μαργαριτόπουλος), Ανδρεόπουλος Χρ., Μακρής.
Διαιτητική Τριπλέτα
Κυρίτσης, Κουμάρογλου, Ρουπέλας.











