Το πήρε… πάνω του ο Σκοτεινιώτης

Ο Σκοτεινιώτης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, για τη 16η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου, καθώς σημείωσε και τα δύο γκολ της Ομόνοιας στο τελικό 2 – 0.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν πρώτοι να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους και να τους μετουσιάσουν σε γκολ. Και μάλιστα από αρκετά νωρίς. Ήταν μόλις το 13ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Βαγγέλης Σκοτεινιώτης με λόμπα έξω από την μεγάλη περιοχή, δεν αστόχησε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την Ομόνοια.

Στην εξέλιξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Τζήμα, φρόντισαν να απλοποιήσουν κατά πολύ τα πράγματα για το δεύτερο μέρος. Καθώς λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σκοτεινιώτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2 – 0.

Στο δεύτερο μέρος τώρα, οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Αμπελιάς. Υπερασπίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην αναμέτρηση, βρήκε την Ομόνοια να πανηγυρίζει τη νίκη με τελικό σκορ το 2 – 0.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με Κορώνα και Σκοτεινιώτης, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 65′ διαμαρτυρήθηκαν για μια περίπτωση πέναλτι στον Κιούση.

Τα Γκολ

1 – 0 13′ Σκοτεινιώτης.
2 – 0 38′ Σκοτεινιώτης.

Οι Συνθέσεις

Ομόνοια (Στέλιος Τζήμας): Τσιτσιώνης, Κυριάκος, Αφεντούλης, Μούτσα, Παπακώστας, Κορώνας, Λεμονής, Σπανός, Χατζής, Σκοτεινιώτης, Δελημήτρος.

Αγωνίστηκαν και οι: Ευαγγελούλης, Τζιόλης, Μακρυνίκας και Νταφόπουλος.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αποστόλης Κορομηλάς): Νίκου, Κοντογιάννης (46′ λ.τ. Θλιβερός), Χριστοδούλου, Γκόγκουρας, Δαλαμπύρας, Τοψίδης, Καμαγιάννης, Κιούσης, Τζόγκας, Γκρίφσα, Πάσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Ζαχαρός, Καπρουσιώτης.