Το πήρε στις λεπτομέρειες…

Μπορεί ο Όλυμπος Αιγάνης να είχε τις ευκαιρίες παρόλα αυτά όπως λέει και ο νόμος του ποδοσφαίρου, όταν δεν σκοράρεις χάνεις.

Η Πελασγιώτιδα πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Λευτέρη Δαμασιώτη με ένα μακρινό σουτ και μετά από ολέθριο λάθος του Κοκκινά, με την μπάλα να του φεύγει μέσα από την αγκαλιά του.

Το Φιλμ του Αγώνα

10′ Μετά από ασυνενοησία της αμυντικής γραμμής της Πελασγιώτιδας, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Κούκου ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.

18′ Ο Σπύρος Γκαραγκούνης έκανε ένα γύρισμα από τα δεξιά στη γωνιά της μικρής περιοχής και στο πρώτο δοκάρι με τον Κούκο να πετάγεται στην πορεία της μπάλας πιάνοντας την κεφαλιά με τη μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κιού.

21′ Ο Σπύρος Γκαραγκούνης βγήκε  από πλάγια αριστερά απέναντι από τον Κιό με τον Κατσιαβό την ύστατη στιγμή με τάκλιν να του παίρνετι την μπουκιά από το “στόμα”.

44′ Ο Γελαλής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά με τον Μιχαηλίδη να κάνει την προβολή στέλνοντας την μπάλα εξ΄ επαφής στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στη γραμμή της εστίας της Αιγάνης.

53′ 1 – 0 Ο Δαμασιώτης έκανε ένα σουτ από τα 30 μέτρα, με τον Κοκκινά αρχικά να δείχνει πως ελέγχει τη μπάλα, η οποία όμως εν τέλει του έφυγε μέσα από τα χέρια καταλήγοντας στα δίχτυα της Αιγάνης.

74′ Ο Σπύρος Γκαραγκούνης βγήκε απέναντι από τον Κιό, τον οποίο και πέρασε, βγαίνοντας όμως αρκετά πλάγια με το πλασέ του να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων της Πελασγιώτιδας.

80′ Ο Σωτήρης Καρακώστας έβγαλε τον Αναγνωστόπουλο απέναντι από τον Κιό, με τον δεύτερο να κάνει την έξοδο και τον πρώτο να επιχειρεί να τον ψηλοκρεμάσει. Ο Κιός με πίσω βήματα απέκρουσε στρώνοντας όμως στον Σπύρο Γκαραγκούνη ο οποίος σε κενή εστία σκόραρε με τον βοηθό να τον υποδεικνύει σε θέση οφ σάιντ.

Οι Συνθέσεις

Πελασγιώτιδα (Κώστας Τζουρτζουκλής): Κιός, Κουτίνας (32′ Σαλαβέρης), Τέλιος, Κατσιαβός, Κωστούλας, Παπακώστας (46′ Τσέλα), Νινόπουλος, Γελαλής, Μιχαηλίδης (79′ Τοπαλίδης), Τσιαβαλιάς, Δαμασιώτης.

Όλυμπος Αιγάνης (Δημήτρης Χρυσάκης): Κοκκινάς, Αδάμος, Γκαραγκούνης Χρ., Γραβάνης (74′ Αναγνωστόπουλος), Ριζάκης, Αναγνώστου (60′ Καρακώστας Σ.), Κούκος (74′ Ευαγγέλου), Τσιάκος, Γκαραγκούνης Σπ., Ζάχος Κ., Χλωρός.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουμάρογλου, Κομισόπουλος, Κορέστη Ζ.