Το συγκινητικό μήνυμα του Νεϊμάρ στον πατέρα του!

Ένα συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα του έστειλε ο Νεϊμάρ, μέσω του οποίου τον καλεί να επιστρέψει στην Ισπανία, ενώ παράλληλα τον υπερασπίζεται στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Είναι γνωστό πως ο Νεϊμάρ εκφράζεται συχνά μέσω των social media.

Μέσω του προφίλ του στο Instagram, o επιθετικός της Μπαρτσελόνα έστειλε μήνυμα στον πατέρα του, παρακαλώντας τον να επιστρέψει στην Ισπανία γιατί του λείπει, ενώ τον υπερασπίζεται για το θέμα της μεταγραφής του ιδίου.

Συγκεκριμένα, φήμες αναφέρουν πως για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στη Μπαρτσελόνα, ο ισπανικός σύλλογος έδωσε κάποια έξτρα χρήματα, περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, σε εταιρεία του πατέρα του Νεϊμάρ. Αυτό το γεγονός μάλιστα, οδήγησε τον Σάντρο Ροσέλ να παραιτηθεί από την προεδρία των Καταλανών.

Το μήνυμα του Νεϊμάρ στον πατέρα του:

«Συγνώμη πατέρα, αλλά αυτή τη φορά, για πρώτη φορά θέλω να σε υπερασπιστώ και θα μιλήσω ανοιχτά. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τον τρόπο που έχεις λειτουργήσει στην καριέρα μου. Χάρη σε εσένα έπαιξα στην Σάντος, την ομάδα της καρδιάς μου, ενώ τώρα παίζω για την ομάδα των ονείρων μου.

Ξέρω πολλούς ανθρώπους που βγαίνουν και λένε ψέματα για εμάς, αμφισβητώντας την ποιότητα του χαρακτήρα μας. Ανακάλυψα ότι έχουμε μεγάλη λίστα με ψεύτικους φίλους!

Πατέρα, γύρνα στην Ισπανία, μου λείπεις. Παίζω ξανά σε λίγες μέρες και σε έχω ανάγκη. Είναι θέμα χρόνου να καταλάβει ο κόσμος πως δεν έκανες τίποτα κακό. Ήσουν μονάχα ο πατέρας μου, έως τώρα. Σε αγαπάω και είμαστε μαζί σε αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr