Το τελευταίο του… λάκτισμα!

Το τελευταίο παιχνίδι της διαιτητικής του καριέρας θα “παίξει” ο Χρήστος Μαστοροδήμος, την προσεχή Πέμπτη στο AEL FC ARENA, διευθύνοντας τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΛ 2015, μεταξύ του Αχιλλέα Φαρσάλων και του Αμπελωνιακού.

Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός

Όντας θύμα των ορίων ηλικίας της ΕΠΟ, ο Χρήστος Μαστοροδήμος αποφάσισε να βάλει τέλος στην διαδρομή του στον χώρο της διαιτησίας, “σφυρίζοντας” ως τελευταίο παιχνίδι, αυτό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ

Μάλιστα ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου της Πέμπτης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Είναι ένα παιχνίδι που όλοι μας θέλουμε να βγούμε κερδισμένοι. Για εμένα αυτό το παιχνίδι αποτελεί ιδιαίτερη στιγμή καθώς είναι το τελευταίο μου ματς. Ήταν τιμή μου που εκπροσώπησα την λαρισινή διαιτησία όλα αυτά τα χρόνια τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τοπικούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές και παρατηρητές αγώνων για την συνεργασία μας. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και ιδιαιτέρως τους κ. Νίτσα και κ. Τσιλίκη όπως επίσης θεωρώ τον ευατό μου τυχερό που γνώρισα και τον αήμνηστο Ιώαννη Λάτσιο. Ευχαριστώ και τους συναδέλφους μου που συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Μαστοροδήμος καλείται να διευθύνει για δεύτερη φορά τον εν λόγω θεσμό, καθώς τον Μάρτιο του 2011 είχε “σφυρίξει” τον τελικό Κυπέλλου της Ένωσης στο Στάδιο Αλκαζάρ, μεταξύ του Κεραυνού Παραποτάμου και της τότε… Π.Σ. Ελασσόνας.