Το τεχνικό τιμ ευχαριστεί τον Φαλανιακό…

Ευχαριστήρια επιστολή για τη διοίκηση του Φαλανιακού εξέδωσε το μέχρι πρότινος τεχνικό τιμ, όπου και ευχαριστεί θερμά τους «κιτρινόμαυρους» για τη μέχρι τώρα συνεργασία, ενώ εύχονται στον σύλλογο να συνεχίσει με επιτυχίες…

Πιο αναλυτικά:

«Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας προς τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην ομάδα του Α.Σ. Φαλανιακού.

Καταρχάς ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους κ.κ. Στέλιο Αμανατίδη (Πρόεδρος) και Αποστόλη Καρακίτσιο (Γενικός Αρχηγός) καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Α.Σ. Φαλανιακού, που μας τίμησαν με την επιλογή και μας ανέθεσαν στην ομάδα προπονητικό ρόλο.

Τους ποδοσφαιριστές που με επαγγελματική συνέπεια συνεργάστηκαν μαζί μας, μας σεβάστηκαν και απέδιδαν στην πράξη, όλα αυτά που προσπαθούσαμε να τους διδάξουμε έτσι ώστε να φτάνουμε τους στόχους μας.

Θα ήταν βασική μας παράλειψη, αν στον κατάλογο των ατόμων που απευθύνουμε ευχαριστίες, δεν συμπεριλαμβάναμε και τον ‹‹Πατέρα›› όλων μας τον κ. Φίλιππα, ο οποίος συνετέλεσε τα μέγιστα στην οργάνωση έτσι ώστε να μην μας λείπει τίποτα.

Τέλος ευχόμαστε στην ομάδα του Α.Σ. Φαλανιακού να συνεχίσει με επιτυχίες και για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας.

Τάσος Μπεριτζάς

Κώστας Παπαρίζος

Λεωνίδας Κιόρογλου