Το χάρηκαν και οι δυο!

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Τύρναβος είχε το μυαλό του στη φιέστα πρωταθληματος ενώ ο Κεραυνός Δρυμού στους βαθμούς για την εξασφάλιση της παραμονής του στη κατηγορία, οι φιλοξενούμενοι με απόλυτη πρωταγωνιστή τον Αρμάντο Ρούσι πήραν την νίκη με 3 – 2.

Το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους έδωσε στο 61′ ο Ρούσι μετά από κάθετη πάσα του Λαγιόκαπα, με τους Τυρναβίτες στην επόμενη φάση να ισοφαρίζουν με τον πρώτο τους σκόρερ στη σεζόν, Τατσελάρι.

Εκείνος που έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του Κεραυνού Δρυμού, ήταν ο Σωκράτης Φακίτσας στο 80′, με τον Ρούσι να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στον Κεραυνό στο 85′.

Ο Τύρναβος κατάφερε να μειώσει σε 2 – 3 στο 87′ με τον Τατσελάρι και πάλι στο 88′.

Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε η απονομή του Κυπέλλου στο Πρωταθλητή του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας, Τύρναβο.

Την απονομή έκαναν οι διοικητικοί της ΕΠΣΛ κ.κ. Ρένος Καρυώτης και Αντώνης Στεργιούλας).

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος (Γιώργος Φτεργιώτης): Βλιώρας, Καρράς (46΄Στεμπάρι), Σιούτη, Φούντας, Παπαγεωργίου (46΄Κοτρώτσιος), Μπαλκουράς, Μπάκος (46΄Βαϊος), Κατσαρός (46΄Ματράκης), Τσέζμα (72΄Μπαϊκούσης), Γαλάρας, Τσατσελάρι.

Κεραυνός Δρυμού (Ηλίας Γκαντούνας): Λικάι, Κοντολάρι, Δαχλύθρας, Ζιάγκλαβος, Γκαντούνας (85΄Κουτσοθεοδώρου), Ρούσι, Λιάνος, Δόλγηρας, Φακίτσας, Λαγιόκαπας, Κόγιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Καραμαγκιόλας, Κοτούμπας.