Το 0 – 0 της Αγιάς έριξε την Ανθούπολη από την κορυφή!

Μοιρασιά είχαμε στην Αγιά, όπου ο τοπικός Δωτιέας φιλοξένησε για την 6η Αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας την Ανθούπολη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0 – 0, με τους «βυσσινί» να πέφτουν από την κορυφή της «μεγάλης» κατηγορίας!

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε καλό ρυθμό, αλλά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν είχαν καλές ενέργειες είτε στη τελική πάσα, είτε στη τελική ενέργεια. Έτσι, καμία από τις δύο πλευρές δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες τους, με το 0 – 0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε η ίδια με φάσεις να υπάρχουν και στις δύο πλευρές, όμως το γκολ δεν ερχόταν για καμία από τις δύο ομάδες. Ο Δωτιέας είχε την φάση του αγώνα στο 75ο λεπτό με τον Φουρίκη, ο οποίος είδε εκτός θέσης τον Ντιντή και θέλοντας μιμωθεί τον… Χάρι τον Κέιν σούταρε από το κέντρο. Ο Ντιντής με πίσω βήματα όμως πρόλαβε την μπάλα και με τα ακροδάχτυλα την βρήκε τόσο όσο, για να την στείλει στο οριζόντιό του δοκάρι και εν συνεχεία κόρνερ.

Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με τον Δωτιέα Αγιάς και την Ανθούπολη να παίρνουν από έναν βαθμό και να μένουν χωρίς τη νίκη με τελικό αποτέλεσμα το 0 – 0.

Οι Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Σιάρκος): Πατέτσος, Φουκαλάς (82′ Μάντσε), Ντελής, Τσακάλι, Χονδροδήμος, Γκουντίκας (88′ Γουργιώτης), Λαβαντσιώτης, Παπανικολάου, Νικολακούλης, Ντακούλας, Πασχαλίδης (71′ Φουρίκης).

Α.Ο. Ανθούπολης (Μιχάλης Ζιώγας – Κώστας Μαντζιώκας): Ντιντής, Καραμπούζης, Λάϊος, Τσάτσος, Κουβελάς, Σέσι, Μούτσα, Βλαχάκης, Πανταζής (90’ Κατσαμπέλας), Αναγνώστης (87’ Μαριγκούδης), Παπαδάκος (82’ Αργύρης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Νίκζας, Μπασινός.