Το «deal» της χρονιάς έκανε ο Απόλλωνας Λάρισας!

Το «deal» της χρονιάς ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Λάρισας!

Η ομάδα της Φιλιππούπολης τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα χρησιμοποιεί ως έδρα το AEL FC ARENA, μιας και ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του γηπέδου.

Αυτήν η συμφωνία αυτομάτως πυροδοτεί εξελίξεις στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων» οι οποίες τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν!

Το ArenaLarissa.gr σας είχε ενημερώσει από τις 21 Αυγούστου για τις συζητήσεις των δύο πλευρών και τη χρήση του γηπέδου από την ομάδα του Απόλλωνα!

Πιο Αναλυτικά

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από συναντήσεις που είχε ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» εταιρείας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς με την διοίκηση του γηπέδου, μέσα σε άριστο κλίμα, επήλθε οριστική συμφωνία για την χρησιμοποίηση από την ομάδα μας, του AEL FC ARENA για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι αποτελεί τιμή για την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η συμφωνία αυτήν που ανεβάζει επίπεδο στον σύλλογο μας αλλά και στην Super League 2 και μας προσθέτει μια ιδιαίτερη δυναμική σε μία έδρα που αναμφίβολα θεωρείται από τις κορυφαίες στην χώρα και δικαίως για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία αυτήν, θα έχει όφελος για το ίδιο το ποδόσφαιρο της Λάρισας, το οποίο υπηρετούμε με ζήλο και αυταπάρνηση χρόνια τώρα.

Οι Λαρισαίοι φίλαθλοι αναντίρρητα θα μπορέσουν να χαρούν τον νέο Απόλλωνα που χτίζεται σε βάσεις, καθαρά με γηγενή διοίκηση και παίκτες κατά το πλείστον από την περιοχή μας».