Το «restart» βρίσκει κάτι περισσότερο από έτοιμη την Α.Ε. Βουναίνων!

Επιστροφή στις κατηγορίες της ΕΠΣ Λάρισας για την Α.Ε. Βουναίνων, η οποία μπορεί να μην «κατέβηκε» στο περσινό πρωτάθλημα, παρόλα αυτά δεν έχασε και τίποτα, εκτός από μια κατηγορία, μιας και τα πρωταθλήματα ποτέ δεν τελείωσαν.

Με τον βασικό κορμό της ομάδας να επιστρέφει στα Βούναινα, μόλις λίγους μήνες μετά από την απόφαση της ομάδας να μην αγωνιστούν την περσινή χρονιά, οι «βυσσινί» με τον Γιώργο Λυκοκώστα στον πάγκο τους μοιάζουν ικανοί για την άνοδο στην Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Και αυτό διότι όλα τα «μεγάλα» ονόματα των προήγουμενων ετών, επέστρεψαν στα Βούναινα, για να φτιάξουν και πάλι εκείνη την μεγάλη… ωραία παρέα των περασμένων χρόνων. Χρονιές όπου τα Βούναινα πρωταγωνιστούσαν ακόμη και στην Α΄ τοπική.

Για την επανεκκίνηση αυτήν, της ομάδας, μας μίλησε ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Αλέξανδρος Μερτζανίδης, ο οποίος στη πρώτη προπόνηση και αφού τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός, ευχαρίστησε ανθρώπους του χωριού με στάθηκαν δίπλα στην ομάδα τόσο τα προηγούμενα χρόνια, όσο και την περσινή χρονιά, χρονιά που δεν αγωνίστηκε ο σύλλογος.

«Ξεκινάμε και πάλι την προσπάθειά μας εδώ στα Βούναινα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Με την αγάπη των παιδιών που ήταν στην ομάδα και επιστρέψαν και πάλι εδώ ξεκινάμε και πάλι την ομάδα του χωριού μας. Ευχαριστούμε τα παιδιά αυτά για την αγάπη που δείχνουν για τα Βούναινα. Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο της κοινότητας και τον αντιπρόεδρο της κοινότητας που φροντίζουν το γήπεδο, τον Ιωακείμ τον Χατζηλιάδη και τον Γιώργο τον Μοσχοβίτη. Ευχαριστούμε επίσης και την Άννα την Χατζησαββίδου που όλα τα χρόνια αυτά στέκεται δίπλα στην ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με νίκες και στόχο το πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, κ. Γιώργος Λυκοκώστας αφού αρχικά ευχήθηκε υγεία σε όλα τα σωματεία, θέλησε να δώσει το στίγμα της σεζόν, την οποία και περιμένει να ξεκινήσει αλλά και να… τελειώσει.

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Σε όλα τα σωματεία και εύχομαι αυτήν η χρονιά να ολοκληρωθεί και να μην μείνει στην μέση όπως η προηγούμενη. Υγεία χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Η χρονιά θα είναι δύσκολη με όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν. Στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει και να αλλάξει κατηγορία και θα προσπαθήσουμε αυτό να συμβεί μέσα από καλό ποδόσφαιρο».

Κώστας Χριστοδούλου (Ποδοσφαιριστής): «Επιστροφή στα Βούναινα. Όμορφα συναισθήματα από αυτό εδώ το γήπεδο. Υπάρχει μια χημεία με τον σύλλογο αυτό και γι΄ αυτό και συνεχίζω εδώ. Υπάρχει ένα εκληκτικό γήπεδο που χαίρεσαι να κάνεις προπόνηση. Καλή χρονιά να έχουμε με πρωταθλητισμό και καλό ποδόσφαιρο».

Μανώλης Κωσταρέλλος (Ποδοσφαιριστής): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε. Χωρίς τραυματισμούς. Μέσα από δουλειά να φτάσουμε την ομάδα στη κορυφή της κατηγορίας. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος που έχουμε θεσπίσει. Η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να αλλάξει κατηγορία. Μακάρι να παίξουμε φέτος και να μην έχουμε τα περσινά, καθώς σε όλους μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο».

Δημήτρης Νταναβάρας (Ποδοσφαιριστής): «Μια νέα χρονιά ξεκινά εδώ στα Βούναινα με τον στόχο της ομάδας όπως και κάθε χρόνο να είναι ο πρωταθλητισμός. Πέρυσι παρά το γεγονός πως η ομάδα δεν αγωνίστηκε, εν τέλει δεν… έχασε και κάτι μιας και το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκίνησε αλλά ποτέ δεν τελείωσε. Ευελπιστούεμ φέτος τα πράγματα να είναι καλύτερα και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Υγεία να έχουμε και όλα θα έρθουν».