Το «Who is Who» της Αγορίτσας Απρίλη

Γεννήθηκα το 1981 και μεγάλωσα στη Φαλάνη της Λάρισας, όπου και τελείωσα το λύκειο.

Σπούδασα Ποιμαντική και Κοινωνική Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Ελληνικό Ανοιχτό πανεπιστήμιο, αποκτώντας μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (Master) στην Ορθόδοξη Θεολογία και ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή από το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής Του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ακολούθησαν διπλώματα εκμάθησης Γραφής Τυφλών “Braille” καθώς και της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Εργάστηκα ως γραμματέας του Δήμου Γιάννουλης το 2007 και ως επιστημονική συνεργάτης βουλευτή Νομού Λάρισας από το 2010 ως το 2015.

Είμαι εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Απρίλιο εκλέχθηκα Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας.

Έχω υπάρξει εθελόντρια του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι”. Είμαι κάτοχος πλείστων σεμιναριακών τίτλων σχετικών με τον τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και Ατόμων με Αναπηρία.

Υπήρξα μέλος Λυκείου Ελληνίδων, Κέντρου Λαογραφικών Μελετών (ΚΕ.Λ.Ε.), Λέσχης Φιλιππούπολης Λάρισας, Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμαριναίων. Είμαι παντρεμένη με φαρμακοποιό, Αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού και μητέρα δύο παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...