Το «Who is Who» της Παρασκευής Κερμελή – Φουκαλά

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Θεόδωρου Ριζούλη «Αγιά, ένας Δήμος, ένα μέλλον» είναι Παρασκευή (Βιβή) Κερμελή – Φουκαλά

Η Παρασκευή (Βιβή) Κερμελή – Φουκαλά γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στο Γερακάρι Αγίας. Αποφοίτησε ως χρηματοοικονομική σύμβουλος από δημόσιο ΙΕΚ, παρακολούθησε σεμινάρια επιμόρφωσης και εργάστηκε στον ασφαλιστικό κλάδο.

Ζει στην Αγιά και δραστηριοποιείται στην αγροτική παραγωγή μήλων.Είναι παντρεμένη με τον αγρότη Δημήτρη Φουκαλά και έχουν δύο κόρες.

Το μήνυμα της

Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι συνδημότες του Δήμου Αγιάς.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου του δήμου Αγιάς κ. Θεοδώρου Ριζούλη να κατέβω σαν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του «Ένας Δήμος ένα μέλλον» γιατί θεώρησα καθήκον μου ,όπως είναι καθήκον και κάθε πολίτη να είναι ενεργός στα τεκταινόμενα στον τόπο του.

Μπουχτίσαμε πλέον από επαγγελματίες πολιτικούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.
Θεωρώ ότι η δημοτική αυτοδιοίκηση είναι ένας χώρος που πρέπει να δίνει το παρόν κάθε πολίτης μακρυά από πολιτικές σκοπιμότητες.

Για τα απλά καθημερινά πράγματα που αφορούν τον δήμο μας και τις γειτονιές μας.
Το κάθε χωριό πρέπει να εκλεγεί τους δικούς της ανθρώπους.

Η καθαριότητα της γειτονιάς,η συντήρηση των δρόμων ,η προστασία των παιδιών μας ,η στήριξη και βοήθεια ανθρώπων με ιδιαίτερες ανάγκες είναι υπόθεση πρωτίστως δική μας είναι υπόθεση όλων μας.

Η δημοτική αρχή δεν είναι θέμα εξουσίας αλλά διακονίας.

  • Δέχτηκα να θέσω υποψηφιότητα γιατί θέλω να είμαι ενεργός πολίτης και να έχω γνώμη στα κοινά προβλήματα.
  • Γιατί θέλω να γίνω το στόμα και η φωνή των απλών ανθρώπων.
  • Γιατί θέλω να έχω άποψη και να είμαι παρούσα εκεί που παίρνονται αποφάσεις για θέματα που μας αφορούν όλους μας. Δεν μπορεί ένας Δήμος σαν τον Δήμο Αγιάς ,με τόσες ομορφιές,με τέτοια πολιτισμό, με μοναδική ιστορία ,με πανέμορφες Εκκλησίες ,με ιστορικά μοναστήρια..ένας Δήμος που τροφοδοτεί όλη την Ελλάδα με τα θαυμάσια μήλα , τα κάστανα και τα κεράσια του να μένει στην αφάνεια.
  • Δεν επιτρέπεται ένας πλούσιος Δήμος σαν τον δήμο μας με τόσα γάργαρα και άφθονα νερά να πληρώνουμε το νερό ακριβότερα και από τις μεγαλουπόλεις.

Λέει ο λαός μας ότι η εξουσία φθείρει, και για να το λέει ο σοφός λαός μας κάτι ξέρει…

Επιτέλους μια αλλαγή όχι από επαγγελματίες πολιτικούς αλλά καταξιωμένους ανθρώπους επαγγελματικά.

Ο επιτυχημένος επαγγελματίας στην πόλη μας γνωστός για την εντιμότητα του και την εργατικότητα του κύριος Θεόδωρος Ριζούλης πιστεύω αποτελεί εγγύηση για την αναβάθμιση του Δήμου μας.
Για αυτό συσπειρώνομαι με όλες μου τις δυνάμεις για ένα μόνο σκοπό ..την αναβάθμιση του Δήμου μας και της κοινωνίας μας.