Το «Who is Who» του Βασίλη Ζήσου

Υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος στην 1η Κοινότητα Λάρισας, με την παράταξη του Θανάση Μαμάκου «Η Λάρισα που μας αξίζει» είναι ο Βασίλης Ζήσος.

Ο Βασίλης Ζήσος είναι ένας νέος και φιλόδοξος επαγγελματίας που επιδιώκει να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του για τη βελτίωση της κοινότητάς του στη Λάρισα. Υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος στην 1η Κοινότητα, ανήκει στην παράταξη του Θανάση Μαμάκου, “Η Λάρισα που μας αξίζει”

Ο Βασίλης Ζήσος γεννήθηκε και μεγάλωσε το 1992 στη Λάρισα, στη Συνοικία του Ιπποκράτη, και από τότε έχει αφιερώσει τον εαυτό του στην ανάπτυξη των γνώσεών του και τη συμβολή στην τοπική κοινότητα.

Σπούδασε στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής στο ΤΕΙ Θεσσαλίας όπου αποφοίτησε το 2018 και συνέχισε την εκπαίδευσή του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας του Βόλου, όπου παρακολούθησε σεμινάριο CCNA Cisco, εξειδικευόμενος στα δίκτυα Η/Υ. Επιπλέον, ασχολήθηκε με την εκπαίδευση ενηλίκων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 2010 και έως το 2019, εργάστηκε στον τομέα της τεχνολογίας ως τεχνικός Η/Υ και δικτύων, κερδίζοντας πολύτιμη εμπειρία στον χώρο. Στη συνέχεια, υπηρέτησε στον στρατό ξηράς, στο Γραφείο έρευνας πληροφορικής, ενισχύοντας τις τεχνικές του δεξιότητες.

Από το 2020, βρίσκεται σε θέση υπεύθυνου IT και πωλήσεων τεχνολογίας σε μια μεγάλη τοπική επιχείρηση, καθιστώντας τον εαυτό του αναγνωρισμένο επαγγελματία στον τομέα του. Η πολύπλευρη εκπαίδευση και εμπειρία του, τον καθιστούν ιδανικό υποψήφιο για τη θέση του Διαμερισματικού Συμβούλου, καθώς διαθέτει τις γνώσεις και τη δέσμευση για να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής και την ευημερία των κατοίκων. Με τον Βασίλη Ζήσο, η 1η Κοινότητα της Λάρισας μπορεί να βαδίσει προς ένα λαμπρό και αισιόδοξο μέλλον.